Aбсурден инцидент се случи с 19-годишната Кейтлин Сторм, която отиде на музикалния фестивал Уинсток в Минесота. Момичето изпи твърде много алкохол и видя пикап, паркиран на паркинга.

Тя се интересуваше дали главата й ще може да влезе в изпускателната тръба и реши да провери. Стигна се обаче до това, че се заклещи и не можа да се измъкне. Това пишат световни медии. В това положение момичето седя в продължение на 45 минути, докато не се обадиха за спасители.20 години по-късно: Бил Клинтън проговори за скандала с Моника Люински и направи любопитно разкритиеБившият президент на САЩ Бил Клинтън така и не се е извинил на бившата стажантка в Белия дом Моника …Jun 5 2018bulmedia.net

Те пристигнаха с електрическа машина и, докато пилеха тръбата, един от мотоциклетистите записваше спасителната акция видео и го пусна в мрежата. Видеото стана популярно и събра повече от 2,5 милиона показвания за няколко дни.

След като бе спасено, Кайтлин бързо се възстанови и каза, че го е направила за забавление. Преди всичко тя се изненада, че видеото е станало популярно – това я карало да се чувства неудобно.
Източник: blitz.bg Нов обрат: Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха, поставиха си обаче извънредно любопитно условиеВодещите Мария Игнатова и Димитър Рачков отново се събраха, но връзката им е отворена във всички пос…Mar 28 2018bulmedia.net

Коментари

loading...