Разчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмено доказателство за това писмена е намерено в Китай и датира от преди 2000 години преди н.е.
Знаете ли, че дори от формата на веждите говорят за вашата личност? Много експерти в тази ниша смятат, че можете да научите всичко, което трябва да знаете за един човек само като погледнете в тях.
Всяка част от лицето ни отразява възрастта ни, аспект от нашия живот, орган в тялото ни.
Хората винаги са намирали начин да променят своите вежди, за да изглеждат по-привлекателни, но формата която избират говори много за тяхната персоналност. Проверете какво говорят веждите ви за вашата личност:
Поразително точен тест: Избери око от картинката и разбери повече за себе си и характера сиОчите са огледало на душата и могат да разкрият много за миналото ви, проблемите, силните и слабите …Feb 6 2018bulmedia.net

1. Естествено прави вежди
Ако веждите ви растат в напълно права линия. Вие сте здраво стъпили на земята и на вас разчитат много хора. Приятели, семейство, работодатели и колеги – всички ви имат доверие и не се колебаят да се обърнат към вас, в случай, че имат нужда от помощ. Тази форма издава и талант да решавате логически задачи и в напрегнати ситуации да се обръщате към логиката, а не към емоциите.
2. Извити вежди
Вие сте перфекционист. Приятелите ви биха ви описали като човек, който държи на визията и има набито око за детайлите.
3. Вежди с извивка нагоре
Тази извивка издава любовта ви към състезанията, в които разбирасе държите да излизате победител. Вие имате заложби на лидер и добър шеф. Тези вежди издават още непоклатимата ви етика и такт на работното място.

4. Вежди, извити надолу
Вие сте много чувствителни и обсебени от собствената си личност. Прекарвате повече време да се чудите какво хората си мислят за вас Това понякога може да бъде и хубаво качество, но ви създава и доста проблеми.
5. Вежди-дъга
Вие сте балансирана личност. Действате разумно, но не криете чувствата си прекалено. Обичате приятелите си, емоционални сте, но не допускате да ви проличи много често, защото логиката бързо ви връща на земята.
Източник belady.bgМного интересен тест: Изберете си картинка от снимката и вижте на кое божество сте проявление1. АГНИ
Вие сте ОГЪН.
Подвижен, опустошаващ, но и затоплящ, и осветяващ. Склонен сте да унищожавате …
Jan 31 2018bulmedia.net

Коментари