Ново стряскащо пророчество, свързано с предстоящ Апокалипсис и край на човешката цивилизация се появи на бял свят. Любителите на теориите на конспирациите пророкуват, че краят на света ще настъпи след броени дни, на 23 април, съобщава британският вестник „Дейли мирър“.
Точно на тази дата Слънцето, Луната и Юпитер ще застанат в една линия в съзвездието Дева и това ще бъде знак за Второто пришествие. Тогава Исус Христос ще възкръсне отново и ще се завърне, за да накаже всички грешници на Земята.
През нощта на 23 април, предвиждат конспираторите, ще се появи в небосвода и митичната Планета Хикс, известна също под името Нибиру.Изплува най-страшното предсказание на индианците Хопи за края на света: Ясно е кой ще причини АпокалипсисаКакто пише newinform.com, индианците Хопи прогнозират, че Земята е заплашена от опасност поради пада…Mar 26 2018bulmedia.net

Един от новите пророци, Дейвид Мийд, предрича, че на 23 април ще има и масови изригвания на вулкани. Но вестникът успокоява своите читатели, че Мийд в миналото неведнъж е грешил с апокалиптичните си прогнози.
Много от читателите на изданието признават, че са сериозно притеснени за бъдещето на света. Страховете им обаче не са свързани толкова с пророчествата на Мийд, а с покачването на политическото напрежение от последните седмици. Скандалът с отравянето на двойния шпионин Скрипал и дъщеря му, както и заканата на президента на САЩ Доналд Тръмп за военен удар по Сирия са двата световни конфликта, в които хората виждат непосредствена опасност за целия свят.
Източник novini.bgПълна мистерия: Чудеса се случват край паметника на Дядо Влайчо, местните се кълнат във феноменаЧудеса се случвали около постройката на мемориалния комплекс на пророка Дядо Влайчо в сливенското се…Apr 3 2018bulmedia.net

Коментари