Порнозвездата Сторми Даниелс, чието истинско име е Стефани Клифърд, разкрива нови подробности за предполагаемата й връзка с Доналд Тръмп. Тя описва детайлно в книга интимния си контакт, който е имала с бъдещия-настоящ американски президент преди 10 години. По разказа й, става дума за „най-малко впечатляващият физически контакт“, който е имала в живота си, съобщи в. „Гардиън“, цитиран от БГНЕС.

В книгата си „Пълно разкриване“ Даниелс също така представя графично описание на най-интимната физика на Тръмп. Освен това порнозвездата пусна бомбата, че бизнесменът не е искал да става президент.

Предстои скандалното четиво да бъде публикувано на 2 октомври – само месец преди ключови междинни избори в САЩ. Тръмп отрича аферата, но адвокатът му Майкъл Коен вече се призна за виновен за нарушаване на финансовите правила по време на предизборната кампания. Юристът заяви, че е платил 130 000 долара за мълчанието на Даниелс малко преди президентските избори през ноември 2016 г.

Тръмп и Борисов се срещат в САЩ на 24 септември. Какво ще обсъждат?На българският премиер Бойко Борисов му предстои визита в САЩ, където ще се срещне с американския пр…Sep 15 2018bulmedia.net

Порнозвездата твърди, че е имала сексуални отношения с Тръмп по време на турнир по голф в Тахо през 2006 г. Приблизително по това време съпругата на Тръмп Мелания роди сина им Барън. „Може би е най-малко впечатляващият сексуален контакт, който някога съм имала, но е ясно, че той не споделя това мнение“, пише тя.  Даниелс каза, че останала в контакт с Тръмп през следващата година с надеждата, че той ще я вземе в своето телевизионно шоу.

Коментари

loading...