шампионът

На 29 декември ще се отбележат пет години, откакто бившата легенда Михаел Шумахер претърпи сериозна мозъчна травма при инцидент докато шампионът кара ски. Смята, се че той вече не е на легло благодарение на сериозни разходи за подобряването на неговото здраве, възлизащи на 50 000 английски лири на седмица.

Въпреки че през март се разбира, че шампионът от Формула 1 не е в състояние да говори или да ходи, стана ясно, че отскоро поне не е прикован за леглото. В изданието DailyMail се съобщава, че Шумахер получава обстойна медицинска грижа, както и физиотерапия. Според журналист от „Формула 1“ Михаел Шумахер живее с близките си в имението си в Швейцария на брега на Женевското езеро.

По-рано тази година мениджърът на Шумахер Сабин Кем заяви, че семейството оценява „съпричастността“, която идва от феновете, но добавя, че семейството иска да не се разпространява информацията за здравето на шампиона на този етап.
Първи думи за автомобилната легенда Михаел Шумахер от жена муВ немското издание “Бунте” бе публикувано писмо на жената на Шумахер до германския музикант Саша Хер…Nov 14 2018bulmedia.net

Коментари

loading...