Хороскоп Овен
Предстоящата седмица за вас ще бъде емоционална и наситена със събития. В работата ще имате много задачи, които ще изискват общуване с колегите ви. Дори и да не ви се иска да работите с някои от тях, мислете за крайните цели. В личен план ви предстоят срещи със стари познати и приятели, които ще ви донесат както приятни емоции, така и носталгия.
Хороскоп Телец
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена, но ползотворна. В работата ви очакват някои предизвикателства, които ще успеете да преодолеете само ако се осланяте на логиката и разума си. Не се поддавайте на опити за манипулация и не се доверявайте сляпо на информацията, която получавате. В личен план е добре да планирате кратка почивка, за да се отпуснете.
Хороскоп Близнаци
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и посветена предимно на общуването. В работата ще имате възможност да изградите стабилни делови контакти, които ще ви помогнат не само в настоящето, но могат да ви бъдат изключително полезни и вбъдеще. Периодът е подходящ за покупки, свързани с дома и семейството ви. Обърнете внимание на здравето си.
Хороскоп Рак
Предстоящата седмица за вас ще бъде интензивна и не особено успешна, от гледна точка на резултатите. В работата са възможни множество дребни конфликти и спорове, които ще нажежат обстановката и ще забавят работния ви процес. За да се справите, ще трябва да бъдете гъвкави. В личен план е добре да отделите достатъчно време на семейството си, за да не се стигне до проблеми.
Хороскоп Лъв
Предстоящата седмица за вас ще бъде благоприятна и ползотворна. В работата ще бъдете признати от колегите си и ще успеете да покажете способностите си в напрегнати ситуации. Важно е при колебания да не взимате еднолични решения, а да се консултирате с по-опитните си колеги. В личен план ви предстоят някои интересни събития, свързани с човек, към когото имате симпатии.
Хороскоп Дева
Предстоящата седмица за вас ще бъде особено натоварена и интензивна. В работата ще имате повече задачи от обикновено и ще бъдете в ролята на лидер. Поемете отговорността и не поемайте никакви рискове, ако искате да постигнете поставените цели. В личен план ще получите добра финансова новина, която ще ви повиши настроението. Отделете време за почивка.

Хороскоп Везни
Предстоящата седмица за вас ще бъде натоварена, но успешна, особено в професионално отношение. Задачите, които сте поели ще бъдат сложни, но вие ще успеете да ги изпълните по най-добрия начин. Възможно е да получите интересна професионална оферта. Не я отхвърляйте с лека ръка. В личен план ваши приятели ще се обърнат към вас за съвет. Не ги пренебрегвайте.
Хороскоп Скорпион
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и изпълнена с неочаквани ситуации. В работата подходете с ентусиазъм и енергия към новите ангажименти, които ще получите и ще се учудите от бързите и добри резултати, които ще получите. В личен план ви предстоят редица събития, свързани с вашите приятели и близки, които ще променят плановете ви за близкото бъдеще.
Хороскоп Стрелец
Предстоящата седмица за вас ще бъде интензивна, но рискова. В работата ще имате изгодни възможности, но ще трябва внимателно да отсеете коя от тях е най-подходяща за конкретните ви цели. Работете в екип с колегите си, ако искате бързо да постигнете резултати. В личен план периодът не е подходящ за големи разходи и покупки. Не прибързвайте с изводите.
Хороскоп Козирог
Предстоящата седмица за вас ще бъде напрегната и не особено успешна. В работата си сте съсредоточени, но отделяте прекалено много внимание на детайлите, което не само ще ви забави, но може да доведе и до излишно напрежение между вас и колегите ви. В личен план е добре да планирате един спокоен уикенд в приятна компания, за да си починете и да се отпуснете.
Хороскоп Водолей
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и благоприятна. В работата ще бъдете поставени в ситуация, в която ще трябва да вземете категорично решение без да имате много време за размисъл. Доверете се на интуицията си и няма да сбъркате. В личен план ще бъдете ангажирани с различни финансови дела. Не правете покупки, без съгласието на близките ви.
Хороскоп Риби
Предстоящата седмица за вас ще бъде интересна и интензивна. В работата атмосферата е приятна и предразполага за неформално общуване с колегите ви. Не се отдръпвайте, за да успеете да се поопознаете с тях и да сплотите колектива си. В личен план ще имате много задачи, свързани с дома ви, но не бива да ги отлагате, за да не предизвикате излишно напрежение в семейството ви.

Коментари