Photo by Bia Sousa from Pexels

Знаете ли, че вече не е нужно, да сте редовен клиент на някой онлайн магазин или дадена фирма, за да получавате промо кодове за отстъпка. Да, това може да Ви се вижда странно, но не е, защото в интернет пространството се появи сайта Отстъпка.бг, който можете да въведете в браузъра на компютър или мобилно устройство, и да получите достъп до множество промоционални кодове на различни интернет търговци. Повече за този сайт и предложенията му, прочетете в тази статия.

За какво се използват промо кодовете?

Промо код или промоционален код, е онзи код, който Ви дава определен процент отстъпка от общата цена на поръчани продукти или услуги в интернет. За този код си има поле, в което трябва да го въведете, за да се приспадне отстъпката. Вие можете да пазарувате различни видове дрехи, парфюми и харни, а също така да поръчате домейн или хостинг за личен или фирмен уебсайт. За всички големи български онлайн магазини са достъпни промо кодове – Emag, Fashion Days, Ozone, Vivre, About You и т.н.

Промоционалният код сам по себе си представлява цифри и букви в комбинация. Той  се дава от търговеца на потребителя. Най-често тези ваучери за намаление се връчат на редовните клиенти, но ако посетите най-новия сайт за промо кодове Отстъпка.бг, то тогава ще видите всички актуални кодове за отстъпка накуп, без да е необходимо да пазарувате редовно в онлайн магазините.

Идеята е една – единствена, а именно все повече потребители, да получат възможност за използване на промо код, с който да пестят пари, когато закупуват продукти или се възползват от услуги в интернет пространството. И, след като разбрахте какво е промо код, нека преминем напред, за да видим какви видове кодове може да получите и какви отстъпки предлагат те.

Видове кодове за отстъпка

Най-често се срещат промо кодове за интернет услуги. Вие можете да си купите домейн и / или хостинг за уебсайт на половин цена, като се възползвате от някой ваучер предложен в едноименния уебсайт – Отстъпка.БГ. Разбира се, това не е всичко, което ще видите. Промоционални кодове ще Ви бъдат дадени и за покупка на стоки от онлайн магазини, така че да можете да спестите пари, когато купувате хранителни стоки, козметика, мъжки и дамски дрехи.

Това са основните кодове за отстъпка, които ще Ви бъдат предложени. В някои случаи обаче не е изключено да намерите бонус кодове за онлайн букмейкъри, както и отстъпки при кредитиране. Не бива обаче да пропускате една малка подробност. Всеки един код важи за определен срок, в който може да се използва. Прескачайки този срок, Вие губите право за използването на ваучера.

Разнообразието е много голямо, а добрата новина е, че кодовете се дават безвъзмездно, и просто е можете да ги опитате, като влезете в горе посочения уебсайт, и да им се насладите изцяло. Не е необходимо да се регистрирате, да сключвате договори или да се ангажирате по друг начин. Просто посещавате системата и вече сте в света на промоционалните кодове, пъстър както винаги.

Няколко обобщителни думи

Сега вече знаете, къде да намирате промоционални кодове за пазаруване в интернет. Акцентирахме върху новия уебсайт Отстъпка.БГ, защото в него има всичко най-ново на пазара, а не изтекли по давност кодове. С тази наша статия бихме желали да подпомогнем все повече интернет потребители да спестяват, докато влизат в онлайн магазините или използват услуги на определени компании. Накрая желаем на всички много успех, и ще се радваме, да сме били полезни. На добър час и не забравяйте, че винаги има начин да минете по-евтино!

Коментари