Двойник на президента Румен Радев грее от екрана на националната телевизия БНТ 1 вечер в късните новини. Водещият на емисията се казва Румен Йовчев и е одрал кожата на съименника си от „Дондуков” 2, макар да е негово по-ранно издание. Дори мимиките на журналиста затвърждават поразителната прилика.

Колегите на Йовчев вече го кодошели из коридорите и го подпитвали дали няма някаква роднинска връзка с държавния глава. Някои дори се усъмнили дали не е станал водещ с протекции. Самият Румен се забавлявал с интригата и нямал нищо против да го сравняват с президента.
Йовчев е от Пловдив, преди да стане едно от лицата на БНТ, е трупал журналистически стаж в местния телевизионен център. Той е футболен запалянко, а любимият му отбор е „Локо”–Пловдив.Румен Радев има уникалния шанс да не повтаря грешките на предшествениците си, но трябва да се пази от капана „президентска партия“*Българската политика много често прилича на остросюжетен трилър. Човек тъкмо реши да се разсее и да …May 17 2018bulmedia.net

Колегите му се шегуват, че трябва много да внимава с приликата, за да не навлече проблеми на държавния глава. „Ако вземе да се разхожда с някоя мадама из София, като нищо ще лепнат извънбрачна връзка на президента и ще има екшъни с Деси Радева”, майтапят се още колегите на Румен 2.

Не на шега обаче двойникът често бил спиран по улиците от баби, които наистина го взимали за държавния глава, искали да си говорят с него и да им дава автографи. Някои дори не вярвали, след като им каже, че не е Румен Радев, и смятали, че просто се оправдава, за да избяга от разговора.
Източник: retro.bgСелото на Румен Радев въстана срещу него, ето защо хората от Славяново са смъртно обидени на президентаМалко повече от година след встъпването в длъжност на Румен Радев като президент хората от родното м…May 1 2018bulmedia.net

Коментари

loading...