Фигурата на Боринг

Картината се нарича „Фигурата на Боринг“ и са изобразени две неща. Интересното тук е, че всеки човек вижда само едно от изображенията, но трудно може да открие и двете. В зависимост от това, което виждате на картината, може да се извадят изводи за характера ви.

Ако виждате лицето на младо момиче, то вие сте личност, която е общителна и любопитна към света. Имате много енергия и се чувствате щастливи и пълноценни, когато общувате с хората. Обикновено сте душата на компанията и общуването е едно от най-важните неща за вас. Разбирате другите и намирате подход към всеки. Вие сте емоционални и обичате ярките цветове. Гледате от ведрата страна на нещата и вярвате в щастливия край.
Бърз и много забавен тест: Какво видяхте първо на снимката? Това говори много за вас и характера виМоже да ви звучи странно, но разлика между стратег и тактик има. Сега се питате каква е тя, нали? Ни…Mar 19 2018bulmedia.net

Спонтанна личност сте, но това води и до прибързани реакции понякога.

Ако пък видяхте възрастна дама, вие сте по-затворени. Да общувате с много хора не ви носи голямо удовлетворение, нито пък се нуждаете от това, за да се чувствате добре. Обичате да се движите по план, без непредвидени ситуации. Макар да не обичате големите компании, приятелите, които имате, са верни и отношенията ви са дълбоки.

Вие сте естети и в същото време сте принципни. Обикновено се впечатлявате от изкуството във всяка негова форма. Не сте особено решителни, а това понякога ви лишава от добри възможности.Хубав и много точен тест: Какво видяхте първо на картинката? Вижте какво разкрива видяното за васЧесто се случва ние да се виждаме по един начин, но впоследствие да се окаже, че нещата стоят по раз…Mar 15 2018bulmedia.net

Коментари