Задава се новата Мисия Лондон, както нарекоха последната инициатива на съпругата на президента Румен Радев – Десислава. Досущ като в популярния филм, вдъхновен от романа на Алек Попов, тя планува да организира среща в посолството ни в Лондон.

Основната цел на срещата е представена в поканите изпратени до българската общност в Обединеното кралство, а именно отбрани местни бизнесмени, интелектуалци, медии и неправителствени организации. Тя гласи “да развива духовните връзки между България и Обединеното кралство” ?!

Няма лошо, с и изключение на това, че в България няма такава институция като “първа дама”, което значи, че президентшата Деси Радева няма и собствен дипломатически календар за подобни събития, които да организира и да взема участие.

Нормално е да се зададе въпросът дали това е желание за начесване на лично его (за сметка на данъкоплатеца) или зад инициативата всъщност прозира идеята за политически проект, както коментират из дипломатическите среди.

Президентът Радев с важен ход в полза на народа: Законността трябва да е по джоба на всекиПрезидентът Румен Радев сезира Конституционния съд с искане да бъдат обявени за противоконституционн…Sep 19 2018bulmedia.net

Коментари