Мили дами,
запомнете, че прахът предпазва дървото, което се намира под него. Къщата става дом, само когато можете да напишете върху мебелите „Обичам те“. Днес празнуваме Зимния Симеоновден! Защо се смята за най-лошия ден в годината? Можех всеки уикенд да прекарам поне 8 часа чистейки, защото исках всичко да бъде перфектно, в случай че дойдат внезапни гости. Накрая осъзнах, че никой няма да дойде – всички бяха някъде навън, живеейки и забавлявайки се.
Днес, когато хората ме посещават, не се налага да им обяснявам за чистотата на дома, всички се интересуват от нещата, които правя, как живея и как се забавлявам. Ако още не разбирате това, моля послушайте моят съвет: Животът е кратък.Романтично: Момиче пусна писмо в морето, търсейки „хубаво момче“. След 6 г. получи отговор, който никога не е очаквала (СНИМКИ)Американка от Ашланд, Кентъки, получи отговор на писмо, което е хвърлила в морето преди 6 години. То…Nov 21 2017bulmedia.net

Наслаждавайте се! Почиствайте само колкото трябва… Не би ли било по-добре да направите картина или напишете писмо, да изпечете бисквитки или да засадите цветя? Научете разликата между „желая“ и „трябва“! Почиствайте колкото трябва, но нямате твърде много време… Вместо това можете да поплувате река, която искате, да изкачите планината, която искате, да слушате музика, да се видите с приятелите, с които искате и да живеете живота си както желаете. Почиствайте колкото трябва, но знайте, че животът е там, със слънцето в очите ви, с вятъра в косите, с дъжда – този ден няма да се повтори! Почиствайте колкото трябва, но имайте предвид – старостта ще дойде и тя не е милостива. А когато умрете вие сами ще направите още по-голям прах.
Източник: edna.bgБългарка написа гневно писмо против испанското здравеопазванеПубликуваме пълния текст без редакторска намеса:
„Потресена! Възмутена! Крайно изнервена!
Не! Не се …
Nov 16 2017bulmedia.net

Коментари