Уникален психологически тест разкрива неподозирани тайни на човешкия характер. В подсъзнанието се крият много емоции- положителни и отрицателни, натрупвани през целия ни живот. Този тест ще покаже наяве вашите страхове и скрити страни. Помислете кое от картината е излишно и вижте какво означава това.
1) Велосипед: Вие сте амбициозни и търсите начини да промените своя професионален и личен живот, стремите се към независимост. Може би вашият начин на живот е различен от този на другите хора.
2) Кошница с ябълки: Ако ябълките са привлекли вниманието ви, то вие сте на път да намерите душевно щастие. Но бъдете внимателни – те също така предупреждават за многото изкушения, които ще срещнете по пътя.
3) Каска: Импулсивни сте и бързо вземате решения (за съжаление не винаги верните). Пред вас се отварят много повече врати, отколкото на тези, които не са толкова склонни да поемат рискове, но понякога това може да се превърне в безразсъдство.

Много интересен и точен тест: На кого бихте помогнали първо? Отговорът ще разкрие много за вашата личностЧовек се преценява не по неговите думи, а по делата му. Именно в ежедневието и в битовизмите, се отк…Feb 11 2018bulmedia.net

4) Книги: Във вас е скрито желанието да търсите нови знания. Макар, че все още не сте намерили смисъла на живота, това не е причина да се откажете.
5) Чук: Виждат тези, които имат много сила за активно действие. Чувствате се свободни да взимате решения, правите всичко, за да постигате целите си, и дори сте готови да използвате физическа сила.
6) Маска: Може би вие показвате на другите фалшива версия на себе си, в опит да скриете някои противоречия, които дори сами не можете да си обясните.
7) Кутия с боя: С надеждата да направите голяма промяна и да скриете недостатъците си, се стремите да направите живота по-красив, но не ви се отдава винаги

8) Колело: Животът изглежда скучен и монотонен, всеки ден е като предишния, и не правите нищо, за да промените това – само послушно чакате искрата, която ще ви даде необходимата сила за нови постижения.
9) Колбас: Вие винаги сте в очакване на успеха и възлагате на другите големи надежди, съответстващи на вашите амбиции.
10) Табло: Вие сте затворени и тъжни хора, може би дори депресирани. Вие сте склонни към замечтаване и имате нереализирани желания – липсва ви свобода, нещо или някой.
11) Метла: Вие сте заобиколени от фалшиви хора и е време да го промените. Откажете се от нещото, което не ви позволява да се движите напред – тъга, несподелена любов или неприятност в миналото.
12) Стол: Може би изпитвате силен стрес и заплащате за това с липса на енергия, физическо и емоционално изтощение.
13) Разбитото огледало: Може да показва проблеми с други лица или психично разстройство, когато даденото лице се бори само със себе си.

14) Клещи: Може би си мислите, че в личен план хората често ви използват.
15) Люлка: Изразява вътрешни съмнения. Често ли променяте настроението си – от жизнерадостно и весело, до тъжно и депресивно. Понякога може дори да избухнете без причина, защото не можете да контролирате гнева си и сте обсебени от скрити проблеми.
16) Картина: Заради комплексираност и страхове вие не можете лесно да изразите своите чувства и емоции. Вие сте в търсене на собствения си образ.
17) Кукла: Навярно си струва да промените ситуацията, тъй като сте заобиколени от атмосфера на неискреност. Липсва ви детството и поведението ви е егоистично към другите хора.
18) Стълба: Изпитвате страх от трудностите. Имате желание за промяна, но новото и неизвестното ви плаши. Ако преодолеете това, ще можете да постигнете желаното.
Източник belady.bgСупер точен тест: Вижте какъв сте според формата на веждитеРазчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмено доказателство за то…Feb 7 2018bulmedia.net

Коментари