Изберете си дърво, което ви впечатлява силно или просто привлича погледа ви, а след това вижте какво послание носи за вас.
1. Дъб
Могъщият дъб е царят на гората! Той е горд и завършен символ на природата. Дъбът е символ на сила, оцеляване и храброст вътре във вас. Вашата решителност и увереност е в състояние да смаже всеки проблем, изпречил се на пътя Ви. Ако се чувствате слаби и безпомощни, то е ясно, че ще преодолеете пречките бързо. Дъбът ви дава сила да премахнете безпокойството, тревожността и нервността. Всичко идва от природата и после пак в нея се връща. Знайте това! Ние сме едно с нея. Няма по-голям страх, от самия страх. Изправете се високо и бъдете уверени. Ако имате нужда от допълнителен тласък, то тогава прегърнете някое дъбово дърво и абсорбирайте от неговата стабилност и мъдрост.
2. Вишна
Вишната е красив и ароматен символ на нестабилност в живота! В първия си етап – през пролетта, дървото има прекрасен цвят, но това е за кратък период, преди да даде вкусните си плодове. Вишната е перфектният пример, че животът е кратък, но и много ценен. Вишневото дърво Ви призовава да не бъдете негативни, а да отворите сетивата си за Щастието. Животът ви ще бъде изпълнен с сладки и плодотворни възможности – просто отворете очите си за тях. Насладете се на красивите цветове около Вас и ще имате богата реколта. Живейте живото си сякаш е последният и най-хубав ден от живота Ви.

Супер точен тест: Вижте какъв сте според формата на веждитеРазчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмено доказателство за то…Feb 7 2018bulmedia.net

3. Бреза
Брезата е абсолютен символ на красотата и творчеството в гората. Тя представлява ново начало, слагане на нови граници и обновяване и пречистване. Брезата е силно дърво, което може да оцелее при големи горещини и при минусови температури, но и може да сменя кожата си като змия. Това дърво ви призовава да се пречистите от настоящата ситуация в живота. Вие имате силата да лекувате и да превръщате в реалност всичко, което пожелаете. Изхвърлете всичко старо! Сега е време да преоткриете себе си! Оставете в миналото старите вярвания и негативната енергия. Време е за възраждане-
4.Дрян
Символиката на дряна означава радост- Нещо прекрасно и неочаквано е на път да Ви се случи. Цветовете на дряна обикновено съдържат четири венчелистчета – две дълги и две къси, образуващи формата на кръста. Центърът може да бъде описан като венец от тръни. Време е да се свържете по дълбоко с вярата! Вселената ще благославя пътя Ви- Ангелите ще са винаги с Вас, но трябва първо да ги помолите за помощ. Сега е перфектното време.

5. Върба
Върбата е едно от най-загадъчните и съблазнителни дървета! Тя носи енергията на женственото и е символ на плодородието. Има силно присъствие и носи баланс. Заложете на собствените си виждания и интуиция. Върбата ви дава шанс за изцеление и възможности да откриете любовта. Върбата е автентичен символ на страстното изразяване. Сега е моментът да споделете емоциите, които чувствате – те не трябва да остават незабелязани или потиснати. Общувайте с тялото си, чувствайте, бъдете…
6. Клен
Кленът е символ на практическа магия и мистерия. Дървото е колоритно и магическо, носи благодат и милост. Кленът изпраща послание до вас, че може да направите чудеса. Всичко в живота е мистерия! Всичко в него е чудо! Когато повярвате в собствените си възможности, може да постигнете всичко. Кленовото дърво ви осигурява комфорт и подкрепа. Напредъкът ви в личен план е сигурен.
7. Ябълка
В ябълковото дърво е събрана цялата красота и стабилност на майката природа. В продължение на много години ябълковото дърво е било свещен източник на храна. Ябълката е символ на безсмъртие и изобилие. Дървото ви подтиква към честност и чистота. Дори да нямате много благословии в живото си, със сигурност имате поне една, така че слънцето ще изгрее и на вашата улица. Отървете се от всички ограничения и рамки, в които се поставили личния си живот. Те вече не са ви нужни. Бъдете безстрашни, докато се движите напред! Майката природа ще е винаги до вас и ще ви напътства. Ще ви помогне да се свържете с вътрешното Ви АЗ.

8. Бор
Борът е символ на мир, чудеса и съвършенство! С негова помощ ще достигнете звездите и ще постигнете съвършенство. Трябва внимателно да се замислите какво винаги сте искали от живота. Мечтите винаги са чудесен старт. Борът Ви показва, че трябва да погледнете живота си в прерспектива. Не се притеснявайте, ако сте различни от другите, това е, което ви прави специални. Бъдете автентични, бъдете горди! Вие сте съвършени, такива каквито сте.
9. Бамбук
Бамбукът е китайският символ за дълголетие, издържливост, сила и гъвкавост. Той оцелява и в най-суровите условия, които майката природа му изпраща, но винаги е висок и зелен. Адаптивността му е урок за всички нас! Щастието е скрито в малките неща от живота. Бамбукът ни учи да живеем просто и далече от ежедневните драми. Да се изчистим от бъркотията на живота. Да оставим мъката в миналото. Ако успеете да постигнете това, то Вашето здраве и благосъстояние ще се подобрят бързо!
Източник belady.bgПоразително точен тест: Избери око от картинката и разбери повече за себе си и характера сиОчите са огледало на душата и могат да разкрият много за миналото ви, проблемите, силните и слабите …Feb 6 2018bulmedia.net

Коментари