тротинетка

Собственик на електрическата тротинетка влязъл в жесток конфликт с шофьор на автобус, съобщи auto.blitz.bg. Инцидентът се е случил в град Алмати в Казахстан и е записан на видео от случайни минувачи.

На кадрите се вижда, че между мъжете е имало спор, в резултат на което устната на водача на автобуса е наранена и има кръв по лицето. След това кавгата продължава като шофьорът се опитва да задържи противника си да не изчезне от мястото на произшествието.

В продължението на конфликта собственикът на тротинетката все пак успява да се измъкне от ръцете на шофьора и да изтича на пътя, където обаче неочаквано е пометен от преминаващ джип.

Въпреки силния удар, според съобщенията в медиите в страната, мъжът не е пострадал сериозно и е дал показания в полицията. Шофьорът на автобуса е бил откаран в болница. Причината за конфликта не е известна.

Новата мания – електрическа тротинеткаИнтересната електрическа тротинетка се появи през юни миналата година. Евтини, широко достъпни и лес…Jul 5 2019bulmedia.net

Коментари