Култовата тв игра „Стани богат“ се завръща на екран. Предаването ще се излъчва вече по БНТ, съобщи вестник „24 часа“, като се позова на информация на сайта vevesti.bg и източници от държавната телевизия.
Продукцията вървеше по Нова тв с прекъсвания от 2001 до 2014. Лице на играта още от старта й е Ники Кънчев, има вероятност обаче новият сезон да е с нов водещ. Засега не се знае кога точно ще тръгне шоуто, нито в кои дни от седмицата ще се излъчва.
„Стани богат“ е телевизионна игра с оригинално заглавие „Кой иска да бъде милионер?“, създадена от британската компания Celador. Припомняме, че през седмицата Българската национална телевизия обяви конкурс за подбор на проекти, създадени от независими български продуценти.Пълна промяна – Ники Кънчев взе съдбовни решения за всекидневието си, ще се изумите как живее днесПовече вода, спорт и зеленчуци си е обещал водещия Ники Кънчев за новата 2018 г. Вече месец телевизи…Feb 5 2018bulmedia.net

Обществената телевизия ще предостави възможност на най-добрите и атрактивни идеи да получат своята телевизионна реализация. До края на март независими продуценти могат да представят своите предложения за ток-шоу на здравна и на семейна тематика, за развлекателно спортно предаване и за лайфстайл проект, който да запознава зрителите с новостите от архитектурата, дизайна и модата. Една от позициите в конкурса на БНТ е за специализирано предаване за съвременно световно и българско кино. За участие в подбора ще се приемат оригинални авторски идеи за предавания, насочени към широка аудитория.
Мисията на обществената телевизия е да излъчва програми, които отговарят на широкия спектър от потребности в обществото, като гарантира свободата и многообразието на мнения и позиции.

Най-малко 12% от програмното време на БНТ трябва да бъде предвидено за европейски произведения, създадени от независими продуценти. Обявеният от ръководството на обществената телевизия конкурс е възможност продуцентски компании да участват със свои утвърдени формати и иновативни творчески концепции и уникален шанс за млади и амбициозни творци да получат авторитетна подкрепа на своите проекти, посочват от БНТ.
Крайният срок за подаване на предложения за участие в конкурса изтича в 17:00 часа на 30 март 2018 г.
Източник vevesti.bgНики Кънчев саботира ВИП Брадър, запънал се е за тлъст хонорар като магаре на мостСедмици преди старта на ВИП Брадър Ники Кънчев извива ръцете на продуцентите, хленчейки за по-висок …Jul 21 2017bulmedia.net

Коментари