Актрисата и водеща на предаването „Тази неделя“ по bTV Диана Любенова събра очите на зрителите си по време на непринуден разговор с колежката си Натали Трифонова. Изненадващо, вниманието този път не беше приковано от красивата синоптичка, а от модната изцепка на Любенова. За неделния ефир актрисата беше избрала дълга рокля на райета, наподобяваща пеньоар от средата на миналия век. Бабешката визия, обаче, беше нарушена от високите черни сандали. Най-фрапиращ беше контрастът със стилната Натали, която стоеше само на метър от нея. Двете си говореха закачливо за гафове по време на прогнози за времето в ефир. Натали съобщи, че й се е случвало да си изпусне дистанционното за сменяте на картите преди края на прогнозата.

Лъсна истината за свалянето на Виктор Николаев от ефира на Нова телевизия, ето защо водещият не е на екранСтана ясна истинската причина за временното сваляне на Виктор Николаев от ефира на Нова телевизия. Г…May 31 2018bulmedia.net

Тогава тя просто се навеждала да си го вземе. „Как си го взимаш? Клякаш ей така просто и си го взимаш?“, попита Любенова и клекна пред камерата, за да покаже нагледно.
Диана Любенова е родена е на 24 ноември 1972 година във Видин. Учи актьорско майсторство в НАТФИЗ „Кръстю Сарафов“, където е випуск 1998. През 1999 г. завършва магистратура. В периода 2004 – 2007 г. е водеща на предаването „Се*с игри, ах“. Участва в няколко чуждестранни и български продукции, между които сериалите „Морска сол“, „Забранена любов“, „Корпус за бързо реагиране“ и филмите „Кодът“, „Филип“ и др. Снимала се е за българската версия на списание „Playboy“. През 2013 г. участва в шоуто „Като две капки вода“.
Източник blitz.bgНе я мислете Гала – водещата става милионерка с нов доходоносен бизнес, има и сериозен дял във важна продуцентска компанияГала нагазила в големия бизнес и съвсем скоро щяла да пусне на пазара своя марка козметика. Идеята н…May 21 2018bulmedia.net

Коментари