Краси Радков брат

Братът на Краси Радков – Емил, се оказа още по-известен от прочутия си брат, но отвъд океана, пише вестник Марица. Емо от дълги години е емигрант, а към днешна дата е в дългия списък с щатски милионери, разкриват наши сънародници в САЩ.

Дива ярост: Истерични викове раздраха апартамента на Краси Радков, ето какво е станалоЖестоки семейни войни се водят в дома на Краси Радков. Съседи на актьора разкриха, че лютата му жена…Aug 28 2018bulmedia.net

По-големият брат на Краси вече повече от десетилетие живее и работи в Кайл, щата Тексас, но няма нищо общо с културната и артистичната ориентация на брат си, а се занимава с наука. Емил Радков е учен, химик и изобретател. Понастоящем работи в НАСА, откъдето получава наистина впечатляващо висока заплата.

„Всичко му е уредено. Сериозен мъж със сериозна професия, а не лаладжия като нас. Единственото, което му липсва, е жена, за която да се грижи и с която да създаде семейство. Не мога да си обясня защо съдбата не му помага досега. Но истината е, че той винаги е пренебрегвал себе си заради мен и близките“, разкрива Краси Радков, цитиран от „Ретро“.

Доскоро тъгата, че ще останат без продължение на рода, мъчеше и двамата братя, но през миналото лято, след повече от 15 години опити, комикът стана баща на момченце. Съпругата му Станислава роди след инвитро процедура, а актьорът все още е на седмото небе от щастие.

Сега приоритет за Краси Радков било да намери жена и за брат си, защото годините минавали и на Краси никак не му се искало брат му да потъва в самота. Актьорът от „Шоуто на Слави“ неведнъж е споделял със сълзи на очи, че на Емил дължал всичко, което е постигнал, защото именно той поел грижите за него, когато двамата останали сираци.

Баща им умира, докато били още съвсем мънички, а майка им си отива от този свят през 1999 година.

Диета разболя жената на Краси Радков: Станислава се тръшна на легло след месеци гладуванеСтанислава Генчева, жената на Краси Радков, е с лекарска забрана доживот да спазва диети, след като …Mar 19 2018bulmedia.net

Коментари