Мухите могат да провалят, както доброто ви настроение, така и да ви отнемат от ценното време с близките ви, когато вместо да им обръщате внимание, се занимавате с всякакви методи, за да се отървете от нахалните насекоми! Кой не обича да прекарва време със семейството си през почивните дни, на пикник или барбекю? Това е особено вярно за тези, които живеят в собствен дом. Единственото нещо, което може да развали идилията ви, са комарите и мухите. В допълнение понякога те стават просто непоносими.
Въпреки това, има решение! Ние ще ви опишем подробно как да го приложите със собствените си ръце.Погрижете се за себе си: Ето много лесен начин, който ще ви предпази да не станете жертва на кърлежи и насекомиВ горещите летни и пролетни дни има само една неприятна особеност – насекомите, които толкова се стр…May 31 2018bulmedia.net

Ще ви трябват:

Пакетче или торбичка (например такава, в която можете да опаковате сандвич);
лимонов сок;
сол;
малки лъскави монети;
вода.
Смесете 2 и половина чаши вода с лимоновия сок и солта. Сложете продуктите в чашата, но не се пестете! Тази рецепта може да поеме около половин лимон. Излейте течността в пакетчето: затова е много важно, то да може да се запечатва. Преди да затворите торбичката, не забравяйте да оставите вътре и няколко монети. Това е всичко! Устройството срещу мухи е готово! Остава ви само да го прикрепите към рамката на вратата от външната страна, например, с помощта на гвоздей или телбод.

Естествено, вие искате да знаете защо този инструмент работи. В действителност, няма магически свойства, а просто е основан на науката. Оказва се, че окото на мухата е устроено така, че за разлика от хората, тя не може да ограничи количеството светлина, което влиза в него. В действителност, една монета е като малко огледало и отразява светлината. Така мухите просто не могат да се съсредоточат. Това означава, че слънцето ще направи всичко за вас!

Ако наистина искате да удвоите ефективността на метода, поставете торбичката с монети в близост до местата за пикник и тогава няма никакъв шанс мухите да съсипят деня ви!Диетологът д-р Гайдурков би тревога: Внимавайте с млечните продукти, могат да причинят хронични възпаленияД-р Георги Гайдурков е роден през 1961 г. в София. Завършва медицина през 1985 г. в Медицинска акаде…Feb 6 2018bulmedia.net

Източник: От баба

Коментари

loading...