Музикалната легенда Иван Лечев за втора поредна година спечели менторската надпревара в шоуто за таланти „Гласът на България“. Неговото протеже Ния Петрова се окичи с победата и си тръгна с 50 бона по-богата след финала на предаването, но според слуховете победата не е съвсем честна, узна HotArena.

Фаворитката получи като награда и авторска песен по текст и музика на Вида Пиронкова. Макар че Ния е надарена с чудесни гласови данни, зрителите не са съгласни с победата й в музикалното шоу. Феновете са категорични, че конкурентката й Виктория Динкова е по-добра певица, писа „Таблоид“. Някои побързаха да упрекнат Поли Генова за провала и я обвиниха, че е подбрала неподходящи песни в ролята си на ментор.Поли Генова се изложи много, направи чутовен гаф в „Гласът на България“. Вижте как се опита да замаже положениетоПоли Генова сътвори чутовен гаф в „Гласът на България”. Певицата си навлече гнева на много нейни кол…Jun 5 2018bulmedia.net

Динкова грабна всички още в началото, след като сподели, че бяга от миналото си, в което системно е била пребивана от баща си. След като навършила 17 и станала самостоятелна, успяла да се измъкне от родителите си. Следствие на кошмара обаче дълго време страдала от паник атаки, а нервите й били напълно разбити.

Победителката Ния има стабилни връзки в музикантските среди. Тя е племенница на известния текстописец Александър Петров, който отлично познава Иван Лечев още преди той да стане ментор във формата.

„Ния пее наистина много добре, но Вики я превъзхожда! Шоуто за жалост остави съмненията, че има нещо нагласено!“, недоволстват в интернет форумите.
Източник: hotarena.netГлас народен: Гледам „Гласът на България“, защото ги няма Зуека и Рачков с кръчмарския си хуморВ момента в българския ефир вървят успоредно две музикални предавания по двете конкуриращи се по рей…Apr 9 2018bulmedia.net

Коментари

loading...