Калин Сърменов

Явно, че не само журналистите, но и някои известни личности имат набито око, особено пък, когато става дума за телевизионни гафове. Става дума за директора на Сатирата Калин Сърменов, който запечата кадър, от който Нова телевизия със сигурност ще бере много срам, независимо, че се хвали постоянно с (малко) по-голямата си аудитория пред бТВ.

На снимката, която актьорът публикува в личната си страница във фейсбук се вижда ясно, че става дума за покъртителна грешка. И въпреки че тя се случва навръх Великден, ехото от нея отеква и до днес – поне съдейки по многобройните коментари под поста на Сърменов, които продължават да се множат прогресивно.

Вместо „Възкресение Христово“, както най-вероятно са искали да напишат, от Нова са оставили „Рождество“, а цялото изречение в дословен вариант звучи така: „Великден е! Православният свят посреща Рождество„, пише show.blitz.bg.

Разбира се, коментарите под гафа на медията, са кой от кой по-изобретателни и по всичко изглежда, че след подобни реакции в мрежата, има и колеги, които си взимат бележка за допуснатата грешка. Още в следващите по-късни новини на Нова този надпис бе коригиран.

Коментари