lamborghini urus

Компанията Lamborghini пусна видео, демонстриращо възможностите на кросоувъра Urus на трудни терени.

Lamborghini Urus е оборудван с адаптивно въздушно окачване, което позволява да се променя въздушното окачване в диапазона от 158 до 258 милиметра. Допълнителният комплект включва брони със стоманени армировки, плочи от неръждаема стомана за защита на компонентите на окачването и трансмисиите.

Освен това, автомобилът има шест режима на електроника за управление, включително за шофиране по пясък (Sabbia), земя (Terra) и сняг (Neva).

Първата електрическа кола на Aston MartinБлизо четири години и малко промени в плана на Aston Martin и Rapide E дебютира на автосалона в Шанх…Apr 17 2019bulmedia.net

Суперкросоувърът е оборудван с четирилитров туин турбо двигател V8, който има мощност от 650 к. с. и 850 Nm въртящ момент. Кросоувърът може да ускори от нула до 100 км / ч за 3,6 секунди, а максималната му скорост е 305 км / ч.

В същото време, мениджмънтът на Lamborghini се замисля за разширяване на гамата от всъдеходи и пускането на „духовен наследник“ на легендарния LM002. Този модел ще бъде още по-адаптиран за движение по труднопроходими местности и неговите характеристики ще се приближат до Jeep Wrangler.

След последните облекчения, новата Tesla в Норвегия струва колкото Audi или MercedesПонастоящем Норвегия разполага с около 200 000 електрически автомобила, които представляват около 7%…Apr 15 2019bulmedia.net

Коментари