Световната купа по художествена гимнастика започва днес в зала „Арена Армеец“. Стартът е в 13:00 часа. Всички по-големи звезди вече са в София.
България ще бъде представена от Катрин Тасева и Боряна Калейн в индивидуалната надпревара, както и ансамбъла в състав Симона Дянкова, Лаура Траатс, Елена Бинева, Теодора Александрова и Мадлин Радуканова. Резерви са Стефани Кирякова, Камелия Стоилова и Анна Шивачева.
Неприятната новина и от вчера, когато на подиум тренировката се контузи Елена Бинева. Десният й глезен бе бинтован, но днес ще се види състоянието й.
Председателят на федерацията Илиана Раева призова феновете да подкрепят момичетата в залата.
Шефката подкани любителите на красивия спорт по доста любопитен начин, използвайки социалните мрежи:
Приятели! Чакаме ви днес, утре и в неделя в зала “Арена Армеец”. Ако имате началници, влезте им под кожата и ги убедете да ви освободят от работа в днешния работен ден, за да подкрепите прекрасните ни момичетата. Ако сте началник, освободете подченените си и заедно с тях елате и Вие.Разкая ли се най-накрая Раева? Вижте какво каза навръх рождения си ден Илиана по адрес на Нешка РобеваПрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика (БФХГ) Илиана Раева гостува в предав…Mar 15 2018bulmedia.net

Ако сте свободни днес, със сигурност най-вълнуващо ще прекарате този слънчев ден в зала “Арена Армеец”! Ако не сте от София, качвайте се на колата цялото семейство и идвайте, за да си подарите неповторим уикенд. Ако сте в чужбина, бъдете авантюристи и тръгвайте към аерогарата да си купите билет за София!
ПЕТЪК, 30 МАРТ:
13:00–14:35 Индивидуален многобой – Група А – обръч и топка
14:35–14:45 Почивка
14:45–16:20 Индивидуален многобой – Група В – обръч и топка – с участието на Катрин Тасева и Боряна Калейн
16:30–17:00 Церемония по откриването
17:00–18:35 Индивидуален многобой – Група С – обръч и топка
18:35–18:45 Почивка
18:45–19:20 Многобой ансамбли – група А – 5 обръча
19:20–20:00 Многобой ансамбли – група B – 5 обръча – с участието на ансамбъла на България.
Източник blitz.bgИлиана Раева с взривяващ коментар за Трети март: Втриса ме от безумния спор дали България е освободена от турско робство с помощта на РусияПрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева написа взривяващ комент…Mar 5 2018bulmedia.net

Коментари

loading...