Следващият тест ще ви помогне да чуете гласа на подсъзнанието си. Нужно е само да разгледате снимката на шестте камъка и да изберете един – този, на който погледът ви се спира най-дълго. Готови ли сте? А сега вижте какво послание изпраща към вас вашето подсъзнание…
Камък №1 – Опалит (Лунен камък). Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че е време да потърсите пътя към себе си. Трябва да намерите начин да се отърсвате от шума и хаоса на света. Имате нужда тишина и душевен покой. От това да се усамотите в себе си и там да намерите своя вътрешен мир. Може просто да седнете в някое квартално кафене с хубава книга в ръка. Или да затворите очи и да послушате любимата си музика. Просто започнете да оставате насаме със себе си. Ще ви се отрази добре.
Камък №2 – Малахит. Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че трябва да прекарвате повече време сред природата. Спрете да го отлагате. Лошото време не е пречка. Липсата на време не е оправдание. Може да започнете да си правите кратки разходки парка или да карате колело, или да отидете на къмпинг. Няма значение. Важното е да усетите връзката си с Природата. Това ще ви зареди и успокои. Ще ви мотивира.Ще ви вдъхне сила и енергия. Ще помогне да се почувствате по-здраво стъпили на краката си.

Много приятен и точен тест: Избери си дърво от снимката и виж какво послание носи за тебИзберете си дърво, което ви впечатлява силно или просто привлича погледа ви, а след това вижте какво…Feb 8 2018bulmedia.net

Камък №3 – Слънчев камък. Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че всичко в живота ви ще се нареди така, както е най-добре за вас. Ще намерите отговорите на въпросите, които търсите. Ще решите задачите, с които се борите. Просто оставете негативизма и недоверието и прегърнете оптимизма. Позволете на позитивната енергия да струи от всяка клетка на тялото ви. Знаете, че каквото излъчваш, това привличаш към себе си. Вярвайте, бъдете благодарни и знайте: нещата ще се подредят. Може би не толкова бързо, колкото ви се иска, но ще се подредят.
Камък №4 – Махагонов обсидиан. Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че е време да разчупите стереотипите си. Време е за промяна. Време е да излезете от зоната си комфорт. Време е да разрушите, за да съградите наново. Старото трябва да си отиде, за да даде път на новото. Миналото трябва да остане зад гърба ви, защото пред вас е бъдещето. Пред вас е животът, който искате. В ръцете ви е всичко, от което се нуждаете, за да го изградите. Не отлагайте повече. Не се страхувайте. Просто направете първата крачка. След това винаги става по-лесно.

Камък №5 – Син хаулит. Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че ви чака нещо голямо, нещо, което ще промени живота ви. Нещо, което ще придаде смисъл на живота ви. Ще разберете какво е вашето истинско призвание. Ще разберете с каква мисия ще дошли на тази земя. Ще поемете по нов път, който ще ви даде възможност да разкриете заложения във вас потенциал, да извадите на повърхността своето по-силно, по-развито, истинско си Аз. Този път е вашият път. Този път е вашето бъдеще. Този път е вашата Съдба.
Камък №6 – Далматински яспис. Послание: Вашето подсъзнание се опитва да ви каже, че имате да разпуснете. Имате нужда от забавления и смях. Започнете да се виждате по-често с приятелите си. Запишете се на танци. Или на актьорско майсторство. Без значение. Спрете с опитите си да подреждате всичко, да премисляте всичко. Бъдете по-импулсивни. Смейте се повече. Позволете на детето в себе си да излезе. То ще ви покажете как да живеете по-пълноценно. И по-щастливо.
Източник belady.bgСупер точен тест: Вижте какъв сте според формата на веждитеРазчитането на чертите на лицето се практикува от хиляди години, първото писмено доказателство за то…Feb 7 2018bulmedia.net

Коментари