Довечера от 20:00 часа по БТВ ще бъде излъчен 57-и епизод от втория сезон на хитовия турски сериал „Сега и завинаги“. Какво се случи в предните три серии? Фатих връща ножа на Иджлял, Ийт открива, че го подслушват (сезон 2, епизод 56); Ийт преспива у Нур, Иджлял моли Фърат да убие Нур (сезон 2, епизод 55); Иджлял разработва своя линия бижута и кани Нур на презентацията (сезон 2, епизод 54). Ето какво предстои да видите довечера в 57-и епизод на втория сезон на любовната сага.Нур от „Сега и завинаги“ се омъжва в замък, възлюбеният й ще пръсне над 1 милион евро за тържестватаАктрисата Амине Гюлше, известна като Нур от сериала „Сега и завинаги“, ще вдигне сватба на едно от н…Dec 17 2017bulmedia.net

Отвличат Иджлял, спирайки я на път към дома един черен бус. Нур ще тръгва за работа, когато пред дома ѝ също я отвличат. Ийт отива при Фатих във фирмата. Иска да разбере кой в действителност е турчинът от немски произход. Иджлял и Нур са завързани с гръб една към друга в един склад. Фатих не казва нищо. Признава си, че е бил принуден да поеме този риск. После вади легитимация на полицай. Фатих разказва на Ийт, че е начело на една операция, която правят съвместно с колегите му от Германия. Показва на Ийт кой е врагът му. Ийт е вкарал в ръцете на правосъдието почти всички мафиоти, но един е останал – Радван Хайдар. Същият отвлича Нур и Иджлял. Мафиотът се разпорежда на хората си да бъдат любезни с дамите. Ийт е ядосан, че полицията не го е предупредила, че този мъж е избягал. Фатих казва на Ийт, че в момента всички са под полицейска защита. Елмаз недоволства от поведението на Назан. Тя казва, че си е осиновила дете и от 10 дни се опитва да гледа дете сама. Джахит й казва, че няма да стане, това което са намислила. Елмаз си тръгва и оставя Дажахит сам да се справя с проблема. Излиза на двора и започва да плаче. Момиченцето я пита защо плаче. Обяснява, че новата й майка и татко я чакат. Момиченцето разказва, че три пъти са го връщали, но сега вече няма да го направят.

Джахит казва, че не е знаел. Айкюл поддържа снаха си. Казва му, че Назан от година е правила постъпки, за да му направи изненада с детето. Джахит търси Елмаз и вижда как детето си играе до басейна. Отива и го хваща. Казва на момиченцето да влезе вътре. Фатих предлага на Ийт да си сътрудничат. Той иска гаранция за семейството си. Фатих разбира за отвличането и казва на Ийт. Във вестниците пише, че двамата германци са убити на улицата. Немците също са агенти на полицията и са следели Нур и Иджлял. Ийт разпитва подчинените си дали са виждали Нур. Иджлял и Нур разбират, че са заедно. Похитителите махат превръзките от лицата им.

Ийт разбира, че се е случило нещо с Нур и Иджлял. Един от хората на мафиота носи подарък за Ийт във фирмата. Той го отваря в присъствието на Фатих. Кутията съдържа част от косите на двете жени и надпис „Жените ти те чакат“. Ийт се разпорежда на охраната да затвори всички изходи, но човекът донесъл пакета се справя с лекота с охранителите и избягва. Фатих и Ийт тръгват да го преследват, но го губят в съседните сгради. Намират един черен бус. Отварят вратата и от там изскача мотоциклетист. Ийт тръгва след него, но го изпуска. Фатих настига Ийт с колата. Той побеснява и удря полицая. Нур и Иджлял са затворени в една стая. Двете отново се скарват. Нур вика на охраната да им отворят. Двете жени се сбиват. Похитителят отказва да ги раздели в отделни стаи. Двете продължават да се бият.  Хайдар им казва, че иска Ийт.

Радван търси отмъщение, защото докато е бил в затвора, жена му се е самоубила. Ийт се кани да тръгне да търси отвлечените. Фатих му казва да се успокои, за да не се обади на колегите си да го затворят. Предлага на Козан да си сътрудничат. Фатих казва, че похитителите ще го потърсят отново. Назан започва да се държи зле с детето. Айкюл й прави забележка. Ийт казва на леля си, че Иджлял не е добре. Опитва се да излъже Айкюл, че с Иджлял заминават за няколко дни. Ийт отива у Таяр. Казва им, че Нур е заминала в командировка в чужбина. Нур се надява Ийт да я спаси. Иджлял също беснее, но и двете се досещат, че похитителите търсят Ийт. Нур и Иджлял отново се карат. Радван ги наблюдава и се подиграва с тях. Казва им, че разбира какво мъчение е за тях да бъдат в една стая, но им обещава това да е за кратко.

Ийт си тръгва без да се сбогува с роднините на любимата си. Сестра му го забелязва, вика му, но той не чува. Ямур е изненадана. Емин споделя с нея, че Ийт и Нур са се сдобрили. Ямур казва, че ще остане в къщата. Емин се радва. Двете жени отново се карат. Нур предлага на Иджлял да й помогне да махнат подслушвателя. Двете трошат бръмбара. Нур предлага да си тръгнат. Иджлял отново започва да вика. Нур й казва, че вместо да мърмори да помисли как да избягат. А двете са принудени да си сътрудничат. Радван се разпорежда хората му да нагледат пленничките. Когато един от тях влиза, Нур го удря с един камък. Иджлял взима пистолета му и двете тръгват да бягат. Нур предлага тя да стреля, за да могат двете да избягат. Докато Нур отваря, един от охраната използва електрошокова палка и Иджлял пада. Нур се връща при нея. Двете отново са заедно в килията.

Източник: tvnovellas.blogspot.bg

Коментари