Може да ви звучи странно, но разлика между стратег и тактик има. Сега се питате каква е тя, нали? Ние ще ви обясним в следващите редове. Действията ви, емоциите ви, как ги показвате, до каква степен, дали въобще ги показвате, определят типа личност, дали сте стратег или тактик. Представяме ви прекрасен текст, чрез който ще отговорите какъв всъщност сте.

Погледнете снимката по-долу и кажете кое животно забелязахте веднага. Прочетете двата варианта и се самоопределете кой от двата типа хора сте. Ако сте видели котка, значи сте стратег. Планирате всичките си дейности и мислите в дългосрочен план. Не се спирате много на детайлите, докато гледате глобално на нещата. Това ви позволява на мига да разберете ситуацията и да я анализирате. Този тип хора сте силно емоционални, но чувствата ви изчезват толкова бързо, колкото и са се появили.
Бърз, приятен и много точен тест: Изберете си един от чайовете. Това ще ви покаже скритите ви желанияВ продължение на цялата година, но особено през студените месеци чаят започва да идва на дневен ред.…Mar 16 2018bulmedia.net

Лесно се обиждате, но сте доста находчив човек.
Ако на картинката сте забелязали мишка, значи сте тактик. Какво ще рече това ли? Обръщате внимание на малките неща, на които болшинството от хора не обръщат и капка внимание. Това ви прави по-различни.

Тактиката е несравнима, когато става въпрос за реализиране на грандиозните планове. Желанието ви за задълбоченост, да не пропуснете и най-малката подробност, ще бъдат оценени при организирането на идеи, проекти и ще спомогне за тяхното внедряване. Вие сте хора, които винаги контролирате емоциите си и не ги показвате прибързано, а изчаквате търпеливо. Винаги обаче има едно „но“. В случая, е че ако някой ви обиди, накърни, нарани и т. н., ще го помните.Бърз и удивително точен тест: Какво видяхте първо на картинката? Отговорът ще разкрие много за васМоже би всеки човек иска да узнае какво му е подготвила съдбата. Оказва се, че съществува изследване…Mar 14 2018bulmedia.net

Коментари