Погледнете сърцата (номерацията е от ляво на дясно) и изберете едно от тях, което инстинктивно привлича погледа ви. Този тест ще ви разкрие какво ви очаква през утрешния ден и как да постъпвате в напрегнатите ситуации.
1.Сърце №1
Ти си оптимистичен и днес не е по-различно. Светлината ти озарява всичко наоколо и прави околните щастливи. Светът има нужда от теб!

2.Сърце №2
Дори един-единствен човек може да промени света. Чувстваш се малък и не достатъчно значим днес? Какво можеш да направиш, когато всичко изглежда потънало в хаос? Е, ако всеки беше мил с човека до него, то 50% от човечеството щеше да се чувства много по-добре. Направи нещо мило за някого ДНЕС. Това ще направи света малко по-добър още в този миг!

3.Сърце №3
Не се страхувай – има надежда! Ако се чувстваш безпомощен днес, не се плаши – има надежда. Без тъга как би усетил, че си щастлив? Дори да си отчаян от нещо – не се осъждай, тъгата, за радост, е непостоянно усещане!

Много интересен тест: Изберете си картинка от снимката и вижте на кое божество сте проявление1. АГНИ
Вие сте ОГЪН.
Подвижен, опустошаващ, но и затоплящ, и осветяващ. Склонен сте да унищожавате …
Jan 31 2018bulmedia.net

4.Сърце №4
Поеми си дълбоко въздух! Изпълни това сърце с любов. Дори когато не ти е ден – спомни си истинската му мисия – да обича и да дава любов!

5. Сърце №5
Без мрак няма светлина! Ако сърцето ти е разбито и се чувстваш нещастен – използвай тези усещания да забавиш темпото и си отговори на един много важен въпрос. Какво е важно за теб? Светлината се ражда тогава, когато знаем какво е тъмнина и тъга. Това сърце ти вещае, че нещата много скоро ще бъдат наред!

6.Сърце №6
Бъди позитивен! Твоята положителна натура обикновено радва любимите ти хора. Днес обаче от теб струи енергия и ще зарадваш непознат. Ще се превърнеш в човека, заради когото някой да си каже “Днес ми е ден!”
Източник belady.bgТест: Погледнете тези символи и изберете един. Така ще научите какво ви трябва, за да бъдете щастливиРазгледайте символите на картинката и си изберете един от тях. Така ще научите какво ви е необходимо…Jan 30 2018bulmedia.net

Коментари