Балетът на Хонконг

Балетът на Хонконг отбеляза своята 40-годишнина с неповторима реклама. Във визуалната приказка участват танцьори, които показват балетната и поп култура на мегаполиса около различни забележителности в азиатския град.

Балетът изпълнява репертоар, който съчетава класически и съвременни творби от 19 до 21 век. Този репертоар отразява както наследството и произхода на балета в Европа, така и съвременните влияния, като включва части, фокусирани върху културата и историята на Хонг Конг.

Видеото е заснето на локации в Хонконг като баскетболни игрища, пристанище „Виктория“ и в традиционна банкетна зала, посочва изданието за маркетинг The Drum, цитирано от сп. Мениджър.

Кампанията използва танцьорите, за да покаже бойни изкуства, мода и дори китайски баби, които танцуват на фона на оркестрово съчетание от хип-хоп, класика и музикалното наследство на Морис Равел.

Видеото се отличава с цветови съчетания в облеклото, изчистена красота, противопоставящи се на гравитацията движения и хумор. Демонстрационно неконвенционална, тази реклама определя Хонконгския балет като красива формация, чието мото е „да се движи напред и никога да не стои на едно място“.

Вижте видеото за 40-годишнината на балетът на Хонконг:

Как „Отмъстителите“ проникнаха в Китай така, както никоя чужда марка не успя„Отмъстителите: Краят“ е напът да да се превърне в най-успешното заглавие на Холивуд, пускано някога…May 1 2019bulmedia.net

Коментари