Партия Атака пуснаха в публичното пространство първо видео от случилия се пътен инцидент със съпругата на Волен Сидеров, Деница. Тя е била нападната вчера вечерта в кв. Витоша в София от агресивен шофьор, който по първоначална информация е с двойно гражданство – българско и суданско. С колата си той е блъснал колата на Деница, а единият от неговите спътници е избягал от местопроизшествието с автомобила, съобщава Блиц.

В колата на съпругата на Сидеров са се возили още нейна приятелка и невръстният й син. Автомобилът на Деница е застигнат от джип „Хонда“, управляван с бясна скорост, при което огледалото на колата на Сидерова бива отнесено. Автомобилите спират и господата, които по-късно се оказва, че освен судански са и български граждани, започват да отправят заплахи към съпругата на лидера на „Атака“.

От кадрите, разпространени от „Атака“, се вижда, че поведението на суданеца е изключително нагло и агресивно. Той прави мръсни жестове с ръце и по никакъв начин не личи да се чувства виновен. По-късно стана ясно, че единият от агресивните суданци е задържан. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място за да прекрати агресивното поведение на шофьора – 40-годишен судански гражданин. Мъжът е отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Справка във Фейсбук профила на Мажди Гамдур показва доста интересни неща. На някои от снимките суданецът е тежко въоръжен.

 

Волен Сидеров хвърли бомба: Приближени на Борисов хора от ГЕРБ са в заговор с НФСБ и РБ срещу премиера!Има заговор срещу премиера, като целта е дестабилизация и предсрочни избори. Това обяви на влизане в…Sep 10 2018bulmedia.net

Коментари