„Мъжете, които са ми причинили най-много болка, умират един по един. Това нито ме радва, нито натъжава“, така писателката Милена Фучеджиева обясни преди дни отношението си към силния пол, който в годините й е донесъл най-много мъка, научи HotArena.
„Не съм им искала смъртта. Единственото, което мога да си помисля за ранните им смърти – рано е да умреш между 40 и 60 г., е, че за да причиняваш така болка и да се държиш така долно, тези енергии постоянно живеят в теб. Те се опитват като заразно зло да убиват другите, но в края на краищата ти загиваш от себе си. Мир на душите им. В моята мирът ту идва, ту си отива, но силата остава и така ще е до край“, завършва Фучеджиева. Познатите и приятели на сценаристката коментират, че човекът, причинил й най-лошия момент в живота, е Христо Сираков, по-популярен като Ицо Стоте манекенки.
Група от наследници на комунистическия буржоазен елит попада в смъртоносна катастрофа.
Преди повече от четвърт век 26-годишният Христо Сираков, син на личния пилот на Тодор Живков, след безумно шофиране блъска ладата си в електрически стълб. На място умира возещият се до него Ради Радев, син на големия режисьор Въло Радев. Возещата се на задната седалка 19-годишна негова годеница – Милена Фучеджиева, която носи в утробата си бъдещото им дете, е натрошена, с размазани и смачкани вътрешности. Бог дарява живота на майката и нероденото й още сираче. Ужасът я преследва с кошмара от трагедията сигурно до гроб и в САЩ, където Фучеджиева бяга от ужасяващия спомен малко след 1989-а. Самият виновник за смъртта на Ради Радев – Христо Сираков, изтърпява двегодишна присъда.
„Наистина е зловещо това, което е написала Милена. Вярно е, че трагедията, която се случи преди много години, ме промени много. Но защо и от какво да ме е страх? Аз съм си понесъл наказанието“, категоричен е Сираков.
Години след трагедията двамата се засичали на много места, но не си проговаряли. „Не искам да си отварям устата за подробности около тази история. Трагедия е, да, но не смятам, че трябва отново да занимаваме обществото с нея“, обясни бизнесменът с прякора Стоте манекенки. Той сподели, че за това, което е причинил, е искал прошка, но никога така и не разбрал дали му е било простено. „Искал съм прошка, да. Но така и не съм я получил. Аз на никого нищо лошо в този живот не съм пожелавал, напротив – помагал съм на всеки и винаги когато мога“, категоричен е Сираков.На бас, че няма да я познаете коя е тази българска звезда и голяма любимка на хората?Bижтe ĸaĸ e изглeждaлa eднa oт нaй-извecтни ни звeзди нa млaди гoдини. Πoзнaxтe ли я? Tя e извecтнa,…Apr 5 2017bulmedia.net

Година преди статуса на Милена Фучеджиева бизнесменът признава: „По време на катастрофата, която преживяхме, в колата бяхме с Оги Купенов, един приятел, Милена и Ради. Нейно право е да ме обвинява. Това е факт. Аз няма как да го отрека. Мъката е за двама, и моя, и нейна. А и на тяхното дете също. Няма думи да се обясни по прост начин тази ситуация. Но аз не й се сърдя. И аз бях почти загинал. Бил съм в безсъзнание. Баща ми ни взе с хеликоптер, но за съжаление Ради не издържа. Аз бях 17 дни в кома в реанимацията на „Пирогов“. Всеки има право да ме нарича както иска“, обяснява Сираков.
Дъщерята на изявения при Тодор Живков комунист и бивш шеф на Народния театър „Иван Вазов“ Дико Фучеджиев – Милена, отново не му остава длъжна: „Той, разбира се, премълчава, че аз едва оживях. Да, ако баща му не беше изпратил този хеликоптер, нямаше да съм жива в момента. Нито дъщеря ми щеше да я има, защото бях 19-годишна и бременна. Все пак имах късмет, че бях пребита от син на ченге, но не мога да съм му благодарна. Мога само справедливо да отбележа, че това се е случило“, категорична е Милена.
Приятели до сценаристката от „7 часа разлика“ са категорични, че не само Сираков е причинил тъжни чувства у Фучеджиева. Думите на авторката на романа „Сексът и комунизмът“ могат да се отнесат и към несполучилите връзки на красавицата. Приятелите й са категорични, че най-голямата любов е за дъщеря й Радина. „Отгледах я сама в САЩ, без никаква финансова подкрепа от родителите. Тя израсна като човек, който може само да радва. Сигурна съм, че й дадох по-добро бъдеще, отколкото ако я бях оставила да я гледат тук дядовците и бабите й. За мен не съществува по-важно нещо в живота от нея“, категорична е Милена Фучеджиева.
„Напуснах България на 28 години – 1 година след 10 ноември, и една от важните причини да го направя е, че тук не се чувствах защитена като жена“, казва за себе си Милена. „Била съм и бита, и почти изнасилвана, по чудо съм избегнала пенетрация насила, но съм била с разкъсани дрехи, свалена на земята или притисната в тъмно място, откъдето не мога да се измъкна. Била съм заключена в кола и бита от бивше мое гадже, с което бях разделена от 2 месеца. Преследвана съм била от боксьор, преди да се появят мутрите, който ме беше видял на улицата. Беше си наумил да ме сваля, после да ме купува и накрая – да ме изнасилва. Причака ме до сградата, в която живеех, но, слава Богу, му стигнаха силите само да ме набута насила във входа, да ме закове с една ръка за стената, а другата ръка да завре между краката ми, свършвайки радостно бързо в панталоните си“, разказва Фучеджиева, която с днешна дата води запомнящи се тв предавания, касаещи болезнени теми за обществото.
Източник hotarena.netИво Танев с убийствен анализ за мегаскандала със Слави Трифонов, Васил Иванов, Нова и bTV…Иво Танев е от хората, които не пестят нито факти, нито емоции, нито образно мислене. Той говори тов…May 1 2017bulmedia.net

Коментари