Гери-Никол най-вероятно ще бъде враг №1 на Димитър Ковачев–Фънки в музикалното шоу „Като две капки вода“, научи HotArena. Скандалната певица отдавна е трън в очите на музикалния продуцент и затова се очаква той жестоко да я порязва в оценките.
„Коя е тая Гери Николова, бе? Чувам, че се съблича. Ама аз имам 5 по*но канала вкъщи, в които има по-хубави жени от нея. И тази ми била поп звезда? Ще умра да се смея просто. Това момиче не става, нека не се заблуждаваме. Каква звезда си на 17 години, къде си била, кой те е видял? Защо не я закараме в Трън на концерт да видим какво ще стане? Ама то повечето звезди са отрепки. Една държава, в която няма рок, трябва да ти е ясно накъде отива“, изригна Фънки в интервю на „Галерия“ преди 2 години.
Любопитното е, че тогава той не беше чул нито едно парче на Гери-Никол. Помоли репортер на изданието да му покаже неин клип в интернет. Ковачев се потресе от видяното и се хвана за главата.Голямо щастие споходи фолк певицата Емилия. Не всички обаче викат „Честито“, ето защо на Коко Динев му прилошаФолк певицата Емилия потвърди новината за сватба с арабския милионер Жорж Башур. Откакто изпълнителк…Feb 27 2018bulmedia.net

След което каза, че от нея нищо няма да стане. А на въпроса дали има шанс тя да пробие в чужбина, Фънки се изсмя и отсече, че навън от нея може да стане само миячка на чинии. „Ще работи на тротоара. А след 5-10 години ще напълни тумбака и хайде в кухнята. Ще стане свиня и край. Другият вариант е любовница на мутра“, заключи Ковачев. Към днешна дата Фънки е изгледал цялата продукция на Гери и признава, че тийнейджърката има гласови възможности, но парчетата й са прекалено елементарни.
„Сега в „Капките“ ще я видим що за стока е, защото тук се пее на живо. Онова в „Ютюб“ е нагласена работа. Ако на сцената успешно се превъплъти в различни образи, значи може ида има някакво бъдеще“, прогнозирал Фънки. Близки до него коментират, че не е изключено след няколко предавания той да промени мнението си за Гери и да започне да я хвали.
Източник hotarena.netСоциалните мрежи врят и кипят, след като певицата Поли Генова стъписа феновете си с тази СНИМКАПевицата Поли Генова хвърли в смут почитателите си, след като в социалната мрежа публикува многознач…Feb 7 2018bulmedia.net

Коментари