„Човекът, който не ме е обичал никога е Ева. Тя се занимава с черни магии, никога не е била добра с мен. За това напуснах „Тоника“. Това са думите от визитката на Ваня Костова, която влезе в Къщата на Големия брат преди броени минути, съобщава агенция „Блиц“.
Враждата между Ваня Костова и Ева не е нещо ново и непознато за зрителите.
Веднага след нея в Къщата влезе самата Ева. Тя отрече думите на Ваня Костова и каза, че няма представа защо е напуснала формацията.
„Ванчето ми беше колежка до 2001 година. Не е истина, че е напуснала заради мен и Гого“, каза Ева.
След влизането на Ева в Къщата, двете си размениха хладен поздрав. Тя попита Ваня Костова дали са сред първите съквартиранти, но не последва отговор, а само неловко мълчание. Ваня Костова не само, че не говори на Ева, но се опитва да избягва дори визуален контакт с нея.В Брадъра ще летят екстеншъни и силикон, Николета ще се види в чудо с тези двама съквартирантиАзис влиза в „Биг Брадър“, като е помолен да си замъкне и 4 куфара само с рокли и обувки на високи т…Aug 10 2018bulmedia.net

Ваня Костова е родена на 18 април 1957 г. в Димитровград. Баща й е работил в мините край града, а майка й е била шивачка. Ваня е третото дете в семейството. Има двама по-големи братя. Едва на 10-годишна възраст Ваня остава да живее само с майка си след развода на родителите си. Прекарва детството си в Родопите и по-късно в Бургас, където завършва езикова гимназия. Още през този гимназиален период се увлича по пеенето и пее по бригади и заведения. Няколко пъти е била предлагана за изключване от училище поради неспазване на вечерния час.
Завършва Българската държавна консерватория в класа на доц. Георги Кордов. От нейния випуск са още Венета Рангелова, Ралица Ангелова от „Тоника СВ“, Веселин Маринов, Богдан Томов и др.Изненада, ето кои звезди влизат в новия „ВИП Брадър“ и по колко ще взематВ женското царство на новия сезон на „Вип Брадър“ ще попадне Рут Колева. Певицата ще се лиши от своб…Aug 5 2018bulmedia.net

Коментари