Виктор Николаев е на седмото небе и не може да се нарадва на новата си колежка Аделина Радева. В това се увериха и фотографите на „Ретро”, документирали, че новата екранна двойка е неразделна не само в ефира, но и извън него.
След идването на Аделина Радева в Нова телевизия нейният екранен партньор не спира да я глези и да й угажда, като дори я вози до дома й след работа. Колегите им пък разкриват, че всяка сутрин в ранни зори влизал с усмивка в студиото, носел й кафе и не криел огромната си радост, че най-после е намерил сродната си душа в ефир.
„Направо са неразделни, такова нещо не сме виждали. Между тях има уникална връзка, която си личи и на екран. Откакто са двойка пред камерата, нещата вървят по мед и масло. Виктор не беше такъв преди с Ани Цолова, а откакто Аделина е тук, работи с огромно желание. Тя също е много доволна, често казва, че никога не се е чувствала толкова добре на работното си място, за което голям принос има Виктор”, споделят очевидци в Нова тв.
Аделина Радева и Ани Цолова във война от 2 години: Новата партньорка на Виктор Николаев искала стола на конкурентката си отдавнаНовата екранна половинка на Виктор Николаев – Аделина Радева, се прицелила към стола на колежката си…Jan 21 2018bulmedia.net

Оказва се, че освен джентълмен по телевизора Николаев обгрижва своята половинка от малкия екран и когато не са в ефир. Виктор почти всеки ден вози до дома й Аделина и грижливо я изчаква да се прибере.
Вещи в телевизионните среди припомнят, че Николаев и Радева са приятели от дълги години, макар и сега да се опитвали да крият драматичната си тайна, за да не създават интриги и клюки. Близостта им обаче личала и хора от БНТ, които сега са в Нова тв, са категорични, че двамата са в тесни отношения от поне десетилетие. Връзката им датира още времето, когато водещият работи в БНТ. Още тогава двамата се намерили и си паснали по характер. Затова отдавна искали да се съберат заедно на екрана и дълго изчаквали удобния момент. Сега именно Виктор е човекът, лобирал Аделина да му стане половинка в сутрешния блок на Нова телевизия.

Въпреки че прекара дълги години с Ани Цолова, от екипа на „Здравей, България” издават, че Николаев бил доволен, че тя си тръгва, тъй като в нейно присъствие винаги оставал в сянка.
„Между тях си личеше напрежение. Въпреки че той винаги е бил по-опитният и балансиращ, Ани се опитваше да го измести и цялото внимание да е върху нея. Тя никога не би се съгласила той сам да води важни политически интервюта, както сега се случва в сутрешния блок. Стоеше плътно до него и постоянно опитваше да играе първа цигулка”, разказват с днешна дата хора от екипа. По-вещите пък разкриват, че Виктор от дълго време натискал ръководството на Нова телевизия да вземе в редиците на медията Аделина, а когато станало това с Цолова, не можел да си намери място от щастие, че се е отворил идеалният шанс да почне отново работа с близката си приятелка.
Източник retro.bgНамериха заместник на Ани Цолова. Ето кой ще води сутрешния блок на Нова телевизия заедно с Виктор Николаев, идва от БНТТелевизионната водещата Аделина Радева напуска БНТ, за да стане лице на Нова телевизия, съобщава вес…Jan 7 2018bulmedia.net

Коментари