Веселин Маринов се появи неузнаваем на погребението на своя близък приятел Стефан Шарлопов. Трубадурът от Полски Тръмбеш изглеждаше посърнал, а минорното му настроение се дължало не само на загубата на неговия другар, а и на поредната несполука в личен план.
Преди броени дни Веско се разделил с последната си интимна партньорка Веселина, която също се подиграла с него, подобно на предходната му невярна съпруга – Цветанка. Естрадният изпълнител обърнал гръб на добричлийката заради изневяра. И този път певецът бил измамен, като последен разбрал за аферата на половинката си. Влюбените доскоро адаши посрещнаха заедно коледните и новогодишните празници, дори демонстративно се разходиха из мегдана на Разлог в първите дни на януари.Ето защо отново е сам. Майката на Веселин Маринов изригнала: Сине, да я махаш тая уруспия ВеселинаТрубадурът от Полски Тръмбеш Веселин Маринов отново е свободен, пише „Уикенд”. След бурна 2-годишна …Jan 26 2018bulmedia.net

В същото време Веско решил да запознае родителите си с новата си изгора официално, а майка му била твърдо против да я води в техния благочестив дом. Родителката на Маринов знаела, че Веселина има две деца и е имала доста авантюри с други мъже, докато е живеела под един покрив със съпруга си. Пенсионерката не можела да приеме лошата репутация на поредната кандидат-снаха и скастрила мераците на гласовития си син да отведе и нея до олтара.
Първата снимка на излъгания и наранен изпълнител се появи преди две седмици, когато той бе засечен в мъжка компания в спа курорта ни Велинград. Въпреки празничния повод, по който дружината се озовала там, Веско нямал сили да се усмихва. Всички хора в заведението го заглеждали, защото изглеждал крайно променен.

Освен че е остарял, след раздялата Маринов се подвизава и с нова, доста по-къса прическа. Негови близки споделят, че заради огромния стрес покрай любовните драми певецът започнал изведнъж да оплешивява и се наложило да скъси косата си почти до нула номер.
Това било огромен удар за суетния естраден ас, който вече имал план за действие, ако проблемът му продължавал да се задълбочава. Веско проучил как стоят нещата с присаждането на коса и установил, че най-евтино и сполучливо процедурата ще се случи в съседна Турция. Единственото, което го притеснявало, било, че лекарите правели по 5000 дупки в главите на пациентите, за да им вкарат фоликулите, от които растат космите, а това било изключително болезнено.
Източник retro.bgСпомени от миналото: Ужасната любовна драма на Веселин Маринов, която преобръща живота муПевецът Веселин Маринов е изживял ужасна любовна драма на младини. Една от големите му любови в живо…Nov 28 2017bulmedia.net

Коментари