Слави Трифонов е извел на вечеря плеймейтката Нора Недкова, издаде ги Венета Райкова. Силиконовата блондинка от Варна преди време гостува в шоуто на Дългия, а по време на разговора им той я покани на вечеря, видимо развълнуван от нейния сексапил, пише „Пик“.
Според Венета, тайната вечеря се е състояла миналия понеделник в луксозен ресторант. „Аз живея в „Изток“. Видях ви на вечеря в един от най-скъпите ресторант в квартала. Моите очи ли лъжат?“, шашна плеймейтката Райкова. Недкова бе гост в неделното издание на „Папараци“.Слави Трифонов не издържа и захапа Венета Райкова и предаването й „Папараци“: Това беше вещерски съветСлави Трифонов захапа Венета Райкова, въпреки че само преди няколко дни водещата на „Папараци“ обяви…Jan 16 2018bulmedia.net

Миската потвърди, че е вечеряла във въпросното заведение. „Но не се знае дали съм била с него. Аз не съм те забелязала и не мога да кажа, че съм вечеряла със Слави Трифонов“, оправда се плеймейтката.
Венета пък се пошегува, че е била по пеньоар и ролки на косата, затова вероятно е останала незабелязана от Нора. Самият Трифонов пък напоследък дава вид на човек, който съвсем е загърбил личния си живот. Дългия изцяло се е посветил на политическия си проект „Има такъв народ“ и обеща, че ще обяви следващата си стъпка в тази посока в началото на март.
Източник petel.bgСлави Трифонов хвърли истинска бомба в ефир: Отивам в Америка да се оженя. Шоуменът вce пo-oтчaян в тъpceнe нa любoвтaШoyмeнът Cлaви Tpифoнoв вeчe e нa 51 години, a пpoдължaвa дa бъдe epгeн. Toвa зaпoчвa вce пoвeчe дa …Jan 14 2018bulmedia.net

Коментари