Венелин Петков заведе настоящата си партньорка Николета Маданска на романтична почивка в Боровец. Шефът на новините в Би Ти Ви и водещата на спорта се уредили с кратка отпуска по едно и също време, която използвали, за да открият ски сезона.
Двамата журналисти отседнали в един от най-луксозните хотели в курорта, но почти не се задържали под покрива му. От сутрин до вечер беснеели по пистите, а кратка пауза правели само на обяд, за да се подкрепят с вкусна храна и топъл чай. Преди да заминат, колегите им в телевизията се шегували с тях, че отивали да работят за бебе, но от толкова скиорски мерак едва ли успели да изпълнят най-голямото желание на родителите си.ТВ водещата Гала разори мъжа си: Стефан й купил тузарски апартамент за 200 бона в баровски курортГала била на път да докара до фалит настоящия си приятел Стефан със скъпите подаръци, които искала о…Feb 6 2018bulmedia.net

За празниците Венелин завел Николета при семейството си в Стара Загора, където двамата останали само за два дни. Всички роднини на Петков дошли специално да видят кандидат-снахата и не спирали да натискат тяхното момче да вдига сватба. Интересното е, че всъщност предложение за брак спортната журналистка неотдавна получила и удостоила бившия новинар със заветното „да“.
Красивия пръстен, който Венелин й поднесъл, обаче слагала само по специални случаи, а в ефир избягвала умишлено да се появява с него. След като предходната връзка на Петков с колежката му Гена Трайкова бе изцяло публична, този път журналистът искал да запази интимния си свят неприкосновен.

Заради неговото желание Николета не могла да изживее докрай радостта си от годежа, но вече била свикнала със странностите на своя партньор. Напрежение между нея и бившата му годеница Гена не съществувало, защото след 6-годишната им връзка се разделили като приятели. Освен това работата на единия зависела пряко от другия, а евентуалните търкания на лична основа помежду им можели да им костват високите позиции и заплати в телевизията.
Със сигурност обаче Венелин имал по-голям шанс от самотната Гена скоро да дундурка бебе. Въпреки че по-младата му годеница тепърва се доказвала в кариерата, била склонна да направи компромис и да излезе в майчинство, защото шефът в Би Ти Ви тази година щял да чукне 46.
Източник retro.bgПреди да се намести в стола на Ани Цолова, ТВ водещата Аделина Радева разбила семейството на режисьорЖитейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази на нейната предшественичка Ани Цолов…Jan 26 2018bulmedia.net

Коментари