Гала била на път да докара до фалит настоящия си приятел Стефан със скъпите подаръци, които искала от него. Последното, което водещата на „На кафе“ успяла да си изпроси, е луксозен апартамент в покрайнините на Банско.
С тузарския имот блондинката се сдобила преди по-малко от месец, точно в пика на зимния сезон у нас. Жилището се намира в една от сградите на известния комплекс „Пирин голф“, който освен помещения за нощувки предлага на туристите опцията да си закупят студио, апартамент или вила, в които да отдъхват необезпокоявани по всяко време на годината. Проста справка показва, че най-евтини и малки като квадратура помещения там вървят средно по 100 хиляди лева, а в ризорта имоти имат редица световноизвестни скиори, сред които дори Линдзи Вон.Лора Крумова изчезна мистериозно. Всички се питат какво се случва с водещата и каква е причината да я няма в ефираКъде изчезна Лора Крумова? Такъв въпрос си задават зрителите на Нова телевизия в днешния ден. Водеща…Feb 4 2018bulmedia.net

Гала обаче не се задоволявала с минимума и вместо студио поискала от Стефан апартамент, който разполагал с две спални, хол с кухня и импровизиран двор с гледка директно към заснежен Пирин. От няколко седмици всеки уикенд тв звездата и мъжът й пътували до Банско, където си отдъхвали от сивото ежедневие в София. При последния си престой в покрайнините на най-предпочитания ни зимен курорт Гала извикала и приятелката си Кремена Халваджиян, която да им гостува и да оцени новото им райско кътче.
Освен че си пиела кафето с изглед към планината, водещата започнала да взима и уроци по голф, защото дворът на апартамента й бил на метри от игрището. За комфорта на половинката си Стефан се изръсил с повече от 200 хиляди лева, но нямало как да откаже, защото през всичките години съвместен живот се чувствал длъжник на тв звездата.

Навремето, когато се запознали и събрали, тя изтеглила голям кредит, с който да купи и обзаведе апартамент, където да живеят. И до ден днешен блондинката била обвързана с банка, а Стефан решил да й се реваншира, щом се замогнал. Освен заплатата, която получава като ководещ в предаването на жена си, той е собственик на стотици пчелни кошери в Шуменско. За тях се грижи заедно с брат си, а медът, който произвеждат, се продавал като топъл хляб в чужбина.
Самият Стефан се хвали, че бил един от най-големите производители на „течно злато“ в България и имал амбицията скоро да превземе световните пазари.
Източник retro.bgПреди да се намести в стола на Ани Цолова, ТВ водещата Аделина Радева разбила семейството на режисьорЖитейската съдба на Аделина Радева се припокрива напълно с тази на нейната предшественичка Ани Цолов…Jan 26 2018bulmedia.net

Коментари