Небезизвестните тризначки от телевизионното шоу „Биг брадър“ са били арестувани в Кингстън, Великобритания – градът, в който живеят отскоро. За случката се разбира от публикация в социалната мрежа фейсбук на една от тях – Надежда, която се оплаква от лошо отношение от страна на британските органи на реда, барабар с отношението, което са получили трите сестри от българското посолство на Острова.

„Ето ти това вестниче и се оправяй“, казал им нашенският консул Николай Иванчев.

В публикацията си „Хоуп“ (от англ. „надежда“), както се е прекръстила тризначката, зове премиерът Бойко Борисов да се намеси и да разреши случая лично.

Публикуваме пълния текст на Надежда без редакторска намеса:

Към кого да се обърна живея в UK Кингстън полиция ме арестува и твърди че съм ги удряла . Нищо не разбирам помолих да се обадят на посолството но не ми помогнаха и аз отидох на крака в посолството на България но консула Николай Иванчев вървейки ни каза( ето ти това вестниче и се оправяй) Моля Примиера на нашата държава да ни помогне Бойко Борисов!

Нагли джебчийки от България закопчани докато обират майка с бебе в Лондон (ВИДЕО)Двойка джебчийки от България бяха арестувани, след като бяха уловени от камери, как крият откраднати…Aug 16 2019bulmedia.net

„Ясно е, че не сте направили абсолютно нищо! Иначе Николай отдавна щеше да е разрешил случая“, подкрепя сестрите техен приятел в социалната мрежа.

От публикацията обаче не става ясно каква е била причината Вяра, Надежда и Любов да бъдат арестувани зад граница.

В руска кръчма в Лондон ВИС и СИК поделят бизнеса си през 1997Лондон, 1997 г. Априлското слънце се опитва да пробие надвисналите облаци. В руски ресторант влизат …Sep 28 2019bulmedia.net

Коментари