Фолкдивата Мария, известна в светското пространство като Мара Отварачката, се фука с дрехи втора употреба в един от последните си клипове, пише в. „Телеграф“.
Според запознати одеждите са подарени на фолкпевицата от поредното й гадже, което пък развивал бизнес с дрехи втора ръка.
Самата Мария е известна с манията си да се облича със скъпи маркови тоалети и именно това й изигра лоша шега по време на една от последните й връзки.
За да не харчи много пари за любимата си, нейно гадже реши да я облече за един от клиповете й в маркови дрехи, но втора употреба. Одеждите изпаднали изгодно на младежа, занимаващ се с такъв бизнес, и той решил да зарадва половинката си.Светлана Василева проговори за изгубеното си детето, плеймейтката разкри хванала ли се е за косата с ОтварачкатаОт финала на „Биг брадър“ минаха няколко седмици, но името на Светлана Василева не спира да циркулир…Jan 19 2018bulmedia.net

Щастлива от подаръка, Мара се накиприла гордо и позирала не само пред огледалото, но и във видеоклип към едно от последните си парчета, разкриват запознaти.
Веднага щом разбрала, че е станала рекламно лице на бизнеса с дрехи втора ръка на любовника си, че износва чужди парцали, Мара буквално изпаднала в истерия и била шута на господина. Тя го предупредила, че за нищо на света не бива да се разбира, че до кожата й се допирали носени дрехи. Близки до миньончето пък подшушнаха, че тя буквално побесняла от случката и никога повече не видяла въпросния господин, който по думите й я използвал, а не се отплатил подобаващо.
Източник retro.bgЗавесата падна: Вече е ясно кой е новият мъж до Мара Отварачката: Жертва е на бандата „Наглите“ (СНИМКА)Падна тайната кое е новото гадже на оборотната чалга певица Мара Отварачката! Осведомени източници н…Dec 22 2017bulmedia.net

Коментари