Боряна Назарова

Един от най-вървежните родни фотомодели, казанлъчанката Боряна Назарова, чийто снимки могат да бъдат видени по лъскавите страници на множество модни списания в южните ни съседки Турция и Гърция скъсва с професията, за да стане …полицайка. Новината разпространи местно издание, което не пропусна да „захапе“ красавицата за „грехове“ от ученическото й минало в националната гимназия по пластични изкуства и дизайн. Към тях бяха добавени и други „любопитки“, включително и селфи с премиера Бойко Борисов, което уж имало отношение към новото професионално поприще на красавицата.

„Да, ще бъда полицай. Това за мен е чест и удоволствие! Защото приемам отговорността да пазя вас, децата и близките ви!“, сподели във Фейсбук /където има 2 788 приятели , а 3 271 я следват!/ Боряна, която от миналата година учи задочно специалността „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“ с профил „Криминално разузнаване“ във Варненския свободен университет.Бойко Борисов е поканен от английската кралица на чай. Той я пита каква е тайната на успешния политикБойко Борисов е на посещение в Англия и е поканен от кралицата на чай. По време на срещата Борисов п…Mar 13 2018bulmedia.net

Малко след записването си във ВУЗ-а някогашната подгласничка на казанлъшката Царица Роза подала документите си за участие в обявен от ОД на МВР-Стара Загора конкурс за служител в охранителната полиция. Резултатите от тестовете и физическата подготовка се оказали повече от добри, в някои от дисциплините дори задминала мъжете – конкуренти.

Боряна разказва, че веднага след като се дипломирала в художествената гимназия получила предложение да заснеме няколко фотосесии: в Турция, Кипър, Гърция…Оказало се че, обективът я … харесва и някак неусетно моделстването се превърнало в част от живота й. Прекъснала за кратко, докато роди дъщеричката си Дея, за която казва че е нейната… Богиня. Не крие, че в досегашната кариера не всичко е вървяло по килим от рози, чувала е и „неприлични“ предложения, но с вродената си тактичност успяла да ги заобиколи.

Знае три езика, не спазва особени диети, смята че перфектността на тялото й /170х90х63х89/ се дължи най-вече на гена. Обича предизвикателствата, мрази несправедливостта. Може би това я е накарало когато преди дипломирането в НГПИД „Акад. Дечко Узунов“ не останала доволна от оценката си по „История на изкуството“ и поискала външно оценяване. Доказала, че преподавателите й не прави – получила пълни шестици по всичко. Към новото поприще пристъпила след сериозен размисъл и е решена да продължи за в бъдеще „под пагон“.

С известно нежелание уточнява, че ако се налага ще изтрие „неподходящите“ снимки от профила си във Фейсбук. Макар да не вижда особен смисъл в това – защото те са част от досегашния й живот, а и няма как да махне билбордовете по света, където е запечатано лицето и тялото й. Колкото до онова селфи с Борисов-не знае дали е запазила вестника, където са го публикували. Направила си го защото винаги е харесвала силните мъже, без значение от политическата им обвързаност. С удоволствие би се снимала днес и с президента Радев. Самата тя не членува в нито една от многобройните партии, което не означава че не се вълнува от случващото се в България. Не е омъжена, но има истински мъж до себе си и до дъщеричката Дея.Да не остане по-назад от Бойко: И Корнелия би камбаните, че е станала баба, радостната история е доста особена (СНИМКИ)Корнелия Нинова и съпругът ѝ Митко са станали официално баба и дядо. С щастливата новина обаче не ги…Mar 11 2018bulmedia.net

Източник: в-к „Монитор“

Коментари