Една софиянка на 24 години тегли кредит, за да сбъдне двете си най-големи мечти – да има атрактивен силиконов бюст и да се разхожда с него из Дубай. За целите си Кристин Каменова взима заем от 20 000 лева.
„Изживях истинска арабска мечта. Вече имам и годеник, който е с мен, благодарение на гърдите ми”, споделя откровено Кристин пред камерите на Нова телевизия.
Любимият й е ливанец. Предлага й брак едва 20 дни след запознанството им. Той плаща и вноската по кредита за пластичната й операция.
Тя не крие, че обича лукса. Категорична е, че не може да живее с 1500 лева на месец. Има образование, което завършила, само защото майка й настоявала.Моделката Гери Дончева: Имам неприлични предложиния както от мъже, така и от жени!Моделката Гери Дончева не остава без внимание. Чаровницата, която миналия сезон се изяви и във „Ферм…Nov 16 2017bulmedia.net

Неотдавна скандалната силиконка Кристин Каменова отново влезе в центъра на общественото внимание, а темата логично отново беше пластичната хирургия. Тя пусна пост във Фейсбук, с който направи на пух и прах известната модна дизайнерка Мегз. В социалните мрежи блондинката публикува актуална снимка на дизайнерката, иронизирайки бюста й. „Да си сложиш силиконови цици и да ги забравиш в клиниката може само на Мегз да се случи“, написа без капка свян Кристин Каменова. Миглена Каканашева се е подложила на подобна интервенция преди дни, но резултатът след нея изобщо не е видим, което изненада всички.
Източник blitz.bg


Весела Лечева яхна последен модел ауди за над 200 бона: Шофьор вози депутатката от БСП (СНИМКИ)Бившата шефка на спорта в правителството на Сергей Станишев, а сега депутат от групата на БСП – Весе…Feb 14 2018bulmedia.net

Коментари