Певицата Поли Генова хвърли в смут почитателите си, след като в социалната мрежа публикува многозначителна снимка, на която носи прекрасен пръстен с малък диамант. Годежен пръстен ли е това и ще се омъжва ли скоро блондинката? Засега Поли мълчи по въпроса, така, както го прави и с личния си живот. Единственото, което певицата е разкривала до момента, е, че от известно време е официално обвързана и че гаджето й е чужденец. Момчето живее в чужбина и именно поради тази причина на Поли й се налага често да лети. Макар че една от любимите й дестинации за пътуване е Италия, тя отрече в тв интервю половинката й да е италианец.

Мария Илиева се наигра сериозно. Бащата на детето й се оказа царят на търтеите, ето какво се налага да прави певицатаМария Илиева няма да може да се отдаде на спокойно майчинство с първото си дете Александър, защото т…Jan 31 2018bulmedia.net

В следващите месеци обаче срещите на блондинката и любимото й момче май няма да са толкова чести, тъй като стартира новият сезон на „Гласът на България“, където тя е един от треньорите.
Генова е твърдо решена тази година короната на победителя да бъде поставена на нейната глава и изпълнител от нейния отбор да стане номер 1.
Източник blitz.bgПалавата Есил Дюран нажежи мрежата до червено: Певицата се пусна гола от леглото си (СНИМКА)Есил Дюран продължава да впечатлява с визия. Певицата, която вече не е в първа младост, има тяло и ф…Jan 22 2018bulmedia.net

Коментари