синдикалистка герб

Шефката на транспортните синдикати и общинарка от ГЕРБ Екатерина Йорданова се прочу от няколко дни с организирането на безпрецедентната блокада на столичния градски транспорт на фона на опасения, че поради газовата криза и инфлацията на всички енергоизточници автобуси, тролейбуси, метро и трамваи може да спрат.

Видната герберка се оказа трубадур на цялото съсловие, с което си спечели и критики от опозицията в лицето на ДБ и „Спаси София“, които уличиха протеста като организиран именно от партията на Бойко Борисов.

Йорданова, освен това, е приобщила и към партията, и към синдиката, и към транспортния бранш в столицата въобще, родната си дъщеря Алина Милушева – също член на ГЕРБ, при това заместничка на комсомолец номер 1 Георг Георгиев.

Напористата дама започва кариерата си в далечната 2006 г., но не като ученолюбива възпитаничка на транспортния техникум, а като кръшна танцьорка-стриптийзьорка. Първата й изява е не при кого да е, а в днешния опозиционер на ГЕРБ и лидер на ИТН Слави Трифонов, докато той все още бе водещ на вечерното си шоу в Би Ти Ви.

18-годишната тогава девойка участва в кастинга на Дългия „Танцувай с мен“ с награден фонд едно ферари с цвят червен.

В крайна сметка Милушева стига до финала, но победител от проториалитито стана Метин Енимехмедов, а девойката, впоследствие превърнала се в във видна синдикалистка като майка си, се задоволи с утешителна награда и… изплезения език на Трифонов от еротичния й танц.

Видео от далечната 2006-а разкрива не просто танцовите умения на младата герберка, но и почти не оставя въображението на зрителя да работи само, след като разголва и задните части.

В изпълнението си тя се усуква около Дългия съвсем фриволно и заучено, макар да е едва навършила пълнолетие. Алина разкрачва без никакъв свян крака, съблича риза и поличка и остава по жартиери за радост на журито и водещия и разбира се, получава максимален брой точки.

 

Коментари