Васил Бинев е сред новите лица, които ще се внедрят в предстоящия пети сезон на хитовия сериал „Откраднат живот“. В артсредите веднага плъзнаха слухове, че актьорът, чиято кариера се свързва главно с дублажа, е бил уреден за ролята от жена си – актрисата Силвия Лулчева, звезда от „Столичани в повече”. Както е известно, и двата сериала са производство на продуцентската компания на Евтим Милошев и Любо Нейков.
„Васко е известен най-вече като глас зад кадър. Сега извади късмет покрай жена си и най-после се е вредил в сериал, който е мечта за всеки актьор. Халал да му е”, коментират в гилдията.
С важна роля в поредицата ще блесне и Велислав Павлов, който има „Златна роза” за играта си във „Вездесъщият”.Актрисата Адриана Андреева: Стоянка е бита от дъщеря си. Муки държала Мутафова гладна, давала й само хляб и майонезаАктрисата Адриана Андреева хвърли бомба, споделяйки в свое интервю, че Стоянка Мутафова е подложена …Jan 29 2018bulmedia.net

„Присъединяването ми към екипа на „Откраднат живот“ е отговорно. Най-малкото защото влизам в един много успешен сериал. Аз самият имам голямо уважение към лекарите“, разкри неотдавна Павлов.
„Откраднат живот” се завръща в ефира на Нова тв от 27 февруари. Петият сезон ще премине под наслова „Критична точка“. „Това е медицински термин – минутите, в които лекарите се борят за човешкия живот. В новия сезон зрителите ще проследят не само екстремни ситуации в лекарската професия, но и критични моменти в любовта и личния живот на героите“, казва продуцентът Евтим Милошев.
Източник retro.bgАктрисата Елена Петрова рухна в сълзи: Тези къщички ще бъдат закрити постепенно, но това не означава, че ще спрат да се раждат деца с уврежданияАктрисата Елена Петрова се разплака със сълзи в ефира на bTV по повод скандала около центъра за наст…Feb 11 2018bulmedia.net

Коментари