Жени Калканджиева е имала фирма със съпруга на Гинка Върбакова, която купи ЧЕЗ. Калканджиева посочи, че не познава собственикът на компанията „Инерком”, а съпруга й Славчо Върбаков е виждала пет-шест пъти. Фирмата се е казвала „ММС Ентъртейнмънт” и по думите на бившата Мис България така и не е заработила.Милионерката Гинка, която купува ЧЕЗ, обясни как се е стигнало до сделката и по какъв начин ще повлияе на хоратаОт 20 години живея в София, иначе съм от Пазарджик. От 20 години съм в бизнеса, а от 10 се занимавам…Feb 26 2018bulmedia.net

„Фирмата така и не заработи, сетих се, че я имам и трябва да я закрия. Навремето партньорка от „Визаж” ми го представи Славчо 2004 или 2002 година. Направихме фирмата за една Мис България за телефония и гласувания. Тогава мислех конкурсът да не е с жури, а с гласувания по телефона. Те трябваше да поемат телефонията, но се оказва, че номерът с гласуването не работи”, коментира тя пред БТВ. По думите й го е виждала няколко пъти, но са се отказали и заработили с външна фирма. „Тогава май се занимаваше с обаждания и гласуване по телефони”, добави тя.

БТВ пък се опита да разбере кои са купувачите на най-голямото ЕРП у нас и какво се знае за близките на Гинка Върбакова и съпруга ѝ Слави. Родителите на Върбакова живеят скромно, твърдят техни съседи. Баща ѝ – Николай Пайтаков, е уважаван детски треньор по баскетбол. Според него шумът от последните дни не се отразява добре на семейството, а за дъщеря си не може да каже нищо лошо. Съседите си спомнят Гинка като „напълно нормално дете“, което помагало. „Страшно услужливи. Страшно. За разлика от други, дето, като натрупат пари, здраве не можеш да им кажеш“, описва Александър Иванов. „Да са живи и здрави! Да, имат пари! Да купят и ЧЕЗ, да купят и ЕВН!“, му пожелава Димитър Панайотов. Съпругът на Гинка – Слави, вече е знаменитост в родното си село Симеоновец. Бащата на Слави – Иван, научил от телевизията, че синът му смята да купува ЧЕЗ и бил изненадан. Описва Слави като добро момче. В интернет няма публично достъпни снимки на Върбакови, близките им също казват, че не разполагат със семейни фотографии.

Източник: БЛИЦ

Коментари