Ъпсурт

Срещу рапърите от музикалната група „Ъпсурт“ са заведени съдебни дела, пише вестник „Телеграф“. С това се увеличават главоболията за музикантите още повече.

Танцьорката Илиана Колева е завела дело срещу бащата на дъщеря си Карина Красимир Геров – Буч. Тя е поискала по-висока издръжка за детето, а на първото заседание през януари съдът им е дал отсрочка да пробват извънсъдебно споразумение, която тече в момента.

Двамата се сдобиха с момиченце на 6 ноември 2013 г., но малко след това се разделиха. От 2015 г. софиянката е обвързана с друг рапър – Игнат Андровски, който се подвизава като Иги. На 14 февруари т.г. двамата станаха родители, като се сдобиха с второ за нея момиченце, което са нарекли Нариса. 39-годишният Буч е ябълката на раздора и в самата група „Ъпсурт“ – на последната им изява той не се появи на сцената, а най-вероятно така ще бъде и за в бъдеще.

Ицо Хазарта също има драми с майката на голямата си дъщеря Аделина – Диана. Въпреки че са разделени повече от 10 г., тя води ново дело срещу него за родителските си права, след като той спечели попечителството над момиченцето.

През лятото Софийският районен съд е отхвърлил молбата й за възстановяване на родителските права над Аделина и е изменил определените с решение от 2016 г. мерки по отношение на личните отношения – тя има право да вижда детето  си в присъствието на бащата или на друго посочено от него лице всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 13 ч. в първите 6 месеца, а след това – всяка първа и трета неделя от месеца от 10 до 19 ч. Диана избяга от Хазарта в Англия, където чисти къщи, но войната й с него продължава. Ицо от години има нова жена – балерината Женя Димова, която го дари с още една щерка – Лора, която през лятото ще стане на 10.

Коментари