Риана бутик

Изпълнявайки концепцията си за мода, която не е роб на сезоните или жертва на Fashion Week, Риана откри втория бутик на своята марка Fenty в Ню Йорк този вторник, месец след старта на новата модна къща в Париж, съобщава агенция France 24.

Марката Fenty, която родената на Барбадос красавица стартира с френския луксозен конгломерат LVMH, отваря бутик в магазина „Уебстър“ в Сохо и ще е наличен до края на месеца.

Заедно с новите модели от „Фенти“, 31-годишната звезда предлага и подбрани тоалети от първата си колекция.

Актуалната линия носи името „6-19“, а роклите в нея са в ярки цветове, предимно оранжево и жълто. Впечатление правят дълбоките деколтета на моделите. Преобладават меки материи, като сатен и трико.

Голяма част от новите модели могат да се поръчат и по интернет.

Цените на втората мини колекция на чаровната изпълнителка са като на първата – от 250 долара за тениска до 1000 долара за сак.

Риана, най-богатата музикантка в света, е първата чернокожа, която оглавява модна къща заедно с базираната в Париж моден гигант LVMH, притежаващ марки като Dior, Louis Vuitton, Fendi и Givenchy.

Fenty, кръстен на 31-годишната певица, родена Робин Риана Фенти, е първата нова луксозна марка на LVMH от старта на Кристиан Лакроа през 1987 година.

Риана е най-богатата жена музикант. Ето на колко я оцени ФорбсСамо на 31 години Риана е официално най-богатата музикантка на Земята, съобщава MSN. Тази информаци…Jun 8 2019bulmedia.net

Коментари