Риана

Само на 31 години Риана е официално най-богатата музикантка на Земята, съобщава MSN.

Тази информация първоначално разпространи авторитетното списание Forbes, което оценява огромното богатство на певицата за около 600 млн. долара, което поставя Риана по-високо в класацията пред музикални суперзвезди като Мадона (570 млн. долара), Селин Дион (450 млн. долара) и Бионсе (400 млн. долара).

По повод на новината, че нейният ранен наставник Джей-Зи току-що стана първият рапър-милиардер, новината за издигането на богатството на Риана се фокусира не върху продажбите на музика или концертните изяви, а по-скоро върху нейната находчивост в модния бизнес и партньорство с конгломерата LVMH (Moët Hennessy – Louis Vuitton). Сътрудничеството им с Fenty Beauty, което стартира през септември 2017 г. в Sephora, беше успешнo, като броят на продажбите за първите няколко седмици достигна 100 милиона долара.

В допълнение към широкото й присъствие в социалните медии, певицата е предприела големи крачки, за да бъде ексклузивен представител на предложенията на Fenty Beauty.

„Оспорването на стандартното разбиране, че се нуждаеш само от една определена палитра от сенки, за да се удовлетвори пазара доведе до много високи продажби за Fenty Beauty и промени индустрията за постоянно“, казва Стефани Висинк, анализатор на изследванията в Джефрис.

След само 15 месеца в бизнеса, Fenty Beauty съобщава за продажби на стойност 570 милиона долара, като бизнесът струва около 3 милиарда долара за LVMH, който притежава 50% от компанията. Според оценките Риана има 15%, но нейният екип не го потвърждава официално. Риана също е съсобственик на линията за бельо Savage X Fenty с модната фирма TechStyle Fashion Group в Лос Анджелис и има предстояща линия за облекло с LVMH, Fenty, които ще произвеждат висок клас дрехи, обувки, аксесоари и бижута.

Разделят ли се Брадли Купър и Ирина Шейк? (СНИМКИ)Съпругата на актьора Брадли Купър, Ирина Шейк, се е изнесла от дома им, в който живеят с 2-годишната…Jun 7 2019bulmedia.net

Коментари