вторник, май 28, 2024

Разпространиха още шест кадъра от „Rogue One: История от Междузвездни войни“ |

След като вчера имахме шанса да се насладим на напълно нови кадри от спин-оф лентата „Rogue One: История от Междузвездни войни“, която ще ни пренесе във времето, непосредствено преди действията от Епизод IV „Нова надежда“, Entertainment Weekly разпространи още шест снимки от филма на Гарет Едуардс. Лентата ще можем да видим на голям екран на 16 декември.

И тъй като нищо свързано с „Междузвездни войни“ не може да ни омръзне, нито пък някога би било предостатъчно, представяме ви и последните шест снимки от „Rogue One“, до които получихме достъп.

Междувременно, тук можете да си припомните и официалния първи трейлър на филма, който бе разпространен от Disney.

949600202c64400

Както вече сме ви информирали и преди, в „Rogue One: История от Междузвездни войни“ ще видим напълно нов вид имперски бойци, различни от добре познатите ни стормтрупъри. Тяхното име е Deathtroopers, а одеждите им са изцяло в черно. Остава да видим и какво точно умеят, и дали се различават особено много от любимите ни стормтрупъри, най-вече по отношение на мерника си.

9496002022564400

Chirrut Imwe е слепият монах, който се сражава срещу Империята на страната на бунтовниците. В този кадър можем да видим Chirrut с някакъв тип бластер върху гърба си, което се различава сериозно от трейлъра, където той се изправя срещу стормтрупър, държейки в ръка единствено дървена тояга. Интересен е фактът, че виждаме сляп войник с бластер? Може би не е негов? Или може би Силата му помага при прицелването? Все още нямаме отговор и на този въпрос.

00034434500

Това отново е Капитан Касиан Андор, който си поема глътка въздух на плажа, заобиколен от други войници на бунтовниците. За него знаем, че получава специални инструкции да държи под око Джин Ерсо, заради нейната безразсъдност и склонност към насилие.

949600202a600

Докато някои от бунтовниците се оповават на Силата, други като Baze Malbus не крият, че вярват далеч повече на добрите стари огнестрелни оръжия. Тук го виждаме да заема позиция пред катастрофирал X-wing, носейки бластер, който явно е свързан с масивно захранване на гърба му.

000344938756500

Джин Ерсо и Касиан Андор. Може би е и въпрос на време, преди хората да започнат да чертаят сърчица около главите им. Да, между тях явно има силно доверие и приятелство, но това винаги ли значи и романс? Е, да – вероятно на мнозина им е по-интересно, когато се случва и нещо подобно, макар и във времена на галактическа война.

09s88f22564400

Не се притеснявайте, все още Империята не е започнала да ползва и хеликоптери, за да завладява още и още кътчета от Галактиката. В случая виждаме един от начините, по който се заснемат сцените, което издава и част от подхода на режисьора Гарет Едуардс.

Коментари

error: Съдържанието е защитено!