Брадли Купър
Брадли Купър и Ирина Шейк | Снимка: Instagram

Съпругата на актьора Брадли Купър, Ирина Шейк, се е изнесла от дома им, в който живеят с 2-годишната им дъщеря Леа де Сен Шейк Купър. Двойката решила да „тества“ връзката си, като си дадат време един без друг, съобщава източник, близък до семейството.

Нямаме търпение: Брад и Лео се връщат в златните години на Холивуд в новата лента на ТарантиноБрад Пит и Леонардо ди Каприо изгряха на плаката на новия филм на Куентин Тарантино „Имало едно врем…Mar 19 2019bulmedia.net

За проблеми в отношенията между модела и актьора се говори от дълго време, съобщава БГНЕС. Източниците твърдят, че дъщеря им е единственото нещо, което ги свързва.

Слуховете за неразбирателствата помежду им се появиха след филма „Роди се звезда“ и предполагаемата близост между Купър и неговата колежка Лейди Гага. Историята беше „подгрята“ от емоционалното им съвместно изпълнение на „Оскар“-ите, което Ирина изгледа от първите редове в „Долби тиътър“.

На тазгодишното събитие на „Мет Гала“ пък Ирина Шейк се появи сама на червения килим.

Скандалът с голи снимки на Иги АзелияАвстралийската певица Аметист Амелия Кели, по известна като Иги Азалия, деактивира акаунтите си в In…Jun 5 2019bulmedia.net

Коментари