Ненчо Балабанов е недолюбван от колегите си в Нова тв. Ветераните от Господарите не понасят младия комик. Зуека, Рачков и Малин Кръстев са на нож с имитатора на Бойко Борисов. Комикът, който се прочу с имитациите на премиера, се нареди сред топ имената в телевизията през 2016 година. Месеци след това той излезе като победител от Капките, което допълнително увеличи славата му.

Факт е, че Ненчо Балабанов има харизма и е харесван най-вече от дамите пред малкия екран. Това е причината колегите да му завиждат. Ветераните в частната медия не могат да преглътнат факта, че той е по-харесван от тях.

Дори за зрителите не остава тайна, че между тях има напрежение заради Ненчо Балабанов. Докато колегите му не си дават зор при изпълнение на служебните задължения, то той играе винаги от сърце и зрителите оценяват това, пише Хот арена.Пълен обрат в отношенията на Димитър Рачков и Мария Игнатова? Вижте тази СНИМКАСлед близо година раздяла телевизионните водещи Димитър Рачков и Мария Игнатова се събраха, пише „Те…May 20 2018bulmedia.net

Последните клюки около Ненчо Балабанов гласят, че той и бившата му половинка Йоанна Драгнева отново са се събрали. Но двойката засега пази събирането си в тайна. Влюбените не желаят да се шуми покрай тях и имената им да бъдат замесвани в интриги. Това е причината все още да се крият и да не обявяват публично връзката си.

В личния живот на Димитър Рачков също настъпи промяна. Комикът се събра с бившата си изгора Мария Игнатова. След скандалната им раздяла преди месеци, двамата решиха да дадат още един шанс на връзката си.

Истинската причина за раздялата им така и не стана ясна. Според слуховете, комикът хванал блондинката в крачка. Друга версия гласи, че Мария направила аборт без дори да му съобщи, че е бременна.Лихвари взели апартамент на Димитър Рачков: Известният комик се видял в чудо от изцепките на брат си ПетърГолеми ядове и неволи бере Димитър Рачков в последно време. Лихвари тормозят актьора, след като брат…May 14 2018bulmedia.net

Коментари

loading...